comments 6

Sopimus allekirjoitettu

Ollaan viimein päästy sopimukseen myyjien kanssa ja talon kohtalo on siltä osin selvillä. Neuvottelut kestivät 3 kuukautta ja päättyivät tänään. Toivoin kovasti, että olisimme saaneet purettua talokaupat, mutta toisin kävi. Molemmat puolet vaativat kulujaan toisiltaan pois, eikä kauppojen purku mennyt myyntihinnallakaan läpi. Piti alkaa miettimään seuraavaa vaihtoehtoa, joka oli sitten hinnan alennus.

round_liljat_sohva

Hinnan alennus alkoi tuntumaan myös meistä järkevämmältä (tai oikeastaan ainoalta) vaihtoehdolta, vaikkemme talossa remonttia jatkakaan. Pyörittely sopivasta hinnan alennuksesta kesti tovin, mutta päästiin kun päästiinkin sopimukseen ja tänään allekirjoitettiin paperit. Nyt yksi vaihe on viimein ohi ja päästään jatkamaan eteenpäin. Kyllähän tämän asian tajuaminen herkisti, eikä itkulta vältytty. On pitänyt pysyä kovana, eikä luovuttaminen ole ollut vaihtoehto. Toki myönnytystä molemmin puolin jouduttiin tekemään, mutta myös välittäjä tokaisi alennuksen olevan tapaukseen nähden kohtuullinen.

liljat

sohvalla

Mahdollisuus päästä omille on tietysti nyt sitten tontin myyminen. Tontin voi lohkota kahteen ja molemmille tonteille jää ihan reilusti tilaa sekä rakennusoikeutta. Puskaradio alkoi heti soimaan ja toiselle puoliskolle on jo alustava varaus! No hitto vie. Nyt vain täytyy markkinoida toinenkin puolisko, jotta saadaan homma etenee. Meille tontti on ihan liian kallis rakennuspaikka, mutta varakkaat ja kiinnostuneet, ottakaahan yhteyttä! Upea kallioinen tontti sijaitsee Espoon Nöykkiössä ja on kooltaan 2.389 m2, siitä sitten puolet olisi tarjolla. Toki voi koko tontin ostaa kerralla pois, jos haluaa. Kaupantekijöiksi tulee tietysti purkukuntoinen tölli. Annan mielelläni lisätietoja.

olohuoneessa

Hain eilen kukkakaupasta valkoisia liljoja itselleni kiitokseksi tästä puserruksesta sekä muutamasta muusta jutusta, joita tässä on tapahtunut. Normaalisti en varmaan edes raaskisi, kuolevathan moiset varmaan jo viikossa, mutta tämä hetki on itselleni erityinen. Kyllähän se kauniita kukkia sekä 7 uutta lasimaljakkoa vaatii. Niinpä niin, kun ei kotoa kaapista löytynyt liljoille sopivaa maljakkoa, hurautin Ikeaan vikaksi vartiksi keräämään maljakoita. Yksi olisi varmasti riittänyt, mutta koska Ikean hinnat. Kyl te tiedätte. Onpa nyt sitten maljakkoa, varmaan sitä kukkaakin sitten jatkossa.

6 Comments

 1. Mari

  Hui, varmasti tunteet olleet pinnassa, mutta hyvähyvä nyt kuulostaa lupaavalta. Ja osa möykystä jo tipahtanut pois harteilta. Kyllä se tontti vielä kaupaksi menee. En ihmettele tuota itkua, kukapa olisi uskonut kun ihanan vanhan kodin myitte ja uuden ostitte, että muutaman kuukauden päästä myisitte ko. talon tonttia purkukuntoisen (!!) talon kera pois. Näin se elämä heittelee, mutta ehkä nyt ollaan hyvillä uusilla lupaavilla urilla, johon pääsee jo aurinkokin pilkistämään. :) Ja vaikka elämä ympärillä myllertää, tukiverkko ympärillä pitää pystyssä ja kannattelee vaikkei aina itse jaksaisi. Ihania päiviä! <3

  • Hassua kyllä mihin se elämä viekään. Eipä olisi tätäkään tapahtumaan ihan heti uskonut tapahtuvan. Onneksi on stressi hellittänyt tosi paljon. Eiköhän tontti pian kaupaksi mene, siis toivottavasti, jotta voidaan keskittyä taas omiin asuntounelmiin. Eipä tässä sinänsä kiire ole mihinkään, mutta toki kiinteistö/tontti on meille ylimääräistä kulua niin pitkään, kun se meillä on. Hyvin tämä tästä lähtee taas! :D

   Ihania kevättalvipäiviä myös sinulle!

 2. Sirkka

  Hei,
  tarinaasi seuranneena toivon, että pohjakosketus on nyt saatu ja pääsette jatkamaan elämäänne myötätuulessa. Nöykkiössä 16 vuotta asuneena olen varma, että tonttinne menevät hyvin kaupaksi. Alue on ollut hyvässä nosteessa koko tämän ajan ja Nöykkiössä viihdytään :-)

  Mukavaa kevään odotusta!

  • Hei Sirkka ja kiitos ihanasta viestistäsi!

   Samaa mietin, että nyt kyllä käytiin sen verran syvällä, että matka on tästä lähtien vain ylöspäin. Ja siltä se kieltämättä vaikuttaa, isoja hyviä asioita viimein tapahtuu :)

   Nöykkiö on haluttua aluetta, onhan sillä hyvä arvokas mainekin. Ihana rauhallinen alue ja tosi hyvä sijainti. Eiköhän se tonttikin pian mene.

 3. Poletti

  Jotenkin olen ollut käsityksessä, että pk-seudulla teidän talonne tontista lohkottaisiin kolme tonttia mennen tullen. Niin pieniltä tontit siellä teillä päin tällaisen maalaisen silmiin näyttävät. :D Joten, koska myymänne tontit ovat varsin hyvän kokoisia, en epäile ollenkaan etteikö toinenkin tontti menisi tuota pikaa kaupaksi.

  Hienoa, että asiat ratkeavat ja saavat selvyyden.

  • Niinpä. Viereisen samankokoisen tontin saa lohkota 3 osaan. Se oli ennen samaa tilaa meidän tontin kanssa. Täälläpäin on tosi pieniä nykyään kaikki tontit, talot ovat ihan vieriviereen, maa kun on niin kallista. Itse voisin mennä huomattavasti kauemmaksi, jos vain saan tilaa ja luontoa ympärille :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s