comments 32

Jouluyllätys

Moni on varmaan riisunut jo kotinsa joulukoristeista, mutta itse haluan jatkaa joulufiilistelyä vielä hetken aikaa, pääsimmehän aloittamaan joulun melko myöhään asuntokuvioiden takia. Saimme kuitenkin jouluksi kodin, joka oli ainut asia mitä toivoin. Joulukuusi, kynttilät ja yksi valosarja riitti tuomaan joulutunnelman, eikä juuri enempää kaivattukaan.

taulu

Aattoaamuna (siis iltapäivällä) söimme perinteikkäästi joulupuuroa, mutta muuten jouluruokamme on vaihtunut rosolleista, kinkuista ja laatikoista maustevoissa pyöriteltyihin sisäfilelehtipihveihin, uunijuureksiin sekä paistettuihin papuihin. Heittämällä paras annos mitä olen ikinä syönyt! En ole sitäpaitsi koskaan tykännyt jouluruoista ja miehellekkin uusien jouluperinteiden luominen sopi oikein hyvin. Glögi lämpeni useampaan otteeseen, saunottiin ja loiloteltiin joululauluja. Nautittiin hetkestä, jota oltiin niin pitkään odotettu.

Isäntä suostui olemaan pienen taivuttelun jälkeen joulupukki ja ihan mahtava pukki olikin! Oli hakenut kunnon varusteet, eikä niiden alta olisi mitenkään tunnistanut. Nuka oli pukin saapumisesta tohkeissaan, vaikka taisi olla enemmän kiinnostunut lahjoista, kuin pukista.

relaa_joulua_taulu

Mies osaa yllättää joka vuosi lahjavalinnoillaan, mutta tällä kertaa yllätys tuli aivan puskista, eikä kyyneleiltä vältytty. Mies pyysi sohvalle istumaan ja kertoi, että hänellä on vielä yksi lahja minulle. Hän laittoi pyörimään kuvakoosteen, joka kertoi meidän yhteisestä matkasta. Kuvissa näkyi yhteisiä hetkiä ja tapahtumia vuodesta 2010 aivan ensikohtaamisesta lähtien. Muistin jokaisen hetken kuin eilisen ja samalla tajusin, miten paljon ollaankaan yhdessä koettu. Taustalla soi Jipun ja Samuli Edelmanin biisi Jos sä tahdot niin. Arvatkaa vaan itkinkö.

havupuska

Sitten mies avaa pienen mustan rasian, jossa oli upea sormus! Hän laittaa sormuksen vasempaan nimettömääni, ei kysy mitään (vaikka ehkä oli tarkoitus), mutten vastustellutkaan. Sormus oli täydellinen ja se hetki oli ihan täydellinen. Niin koskettava, herkkä ja yllättävä, etten saanut sanottua mitään järkevää. Taisin vain itkeä onnesta ja hämmästyksestä, kun ymmärsin mitä oli juuri tapahtunut.

Vaikka tämä vuosi on ollut meille erityisen rankka, tuli joulusta kuitenkin ihana ja ikimuistoinen. Me mentiin kihloihin ♥

32 Comments

 1. Laura

  Kylmät väreethän tässä tuli tätä lukiessa! Paljon onnea! :)

 2. Tuija

  Onnea <3

  Enkä yhtään ihmettele reaktiotasi, miten ihana jouluyllätys – varsinkin kaiken kokemanne jälkeen!! Hyviäkin asioita tapahtuu <3

 3. Aaaaivan ihanaa!! Ja tämän kaiken päälle!! <3. (P.s. olen muuten se sama katri kuin aiemman postauksen nimimerkki katriah, jostain syystä vaihtoi kirjautumisessa wordpressin tunnukseni..)

  • Voi kiitos Katri! Ja nyt klikkasin blogiisi ♥ Siis aivan ihana blogi ja ihanat kuvat siellä, niin aitoja ja tunnelmallisia ♥

 4. Mirella

  Niin täydellisen ihana jouluyllätys. Onnittelut! <3
  Mulla tais mennä roska silmään …

 5. Maria

  Kyyneleet tulivat minunkin silmiini. Teillä on kaikki hyvin <3

 6. Minna

  Ihana teko ja yllätys mieheltäsi ❤️ Minä myös liikutuin teidän puolesta, kun olen lukenut teidän hurjaakin hurjempia tapahtumia. Onnea ja hurjasti voimia sekä elämän iloa teille!

  • Kiitos Minna ♥ Kosintaa olen jo tovin odotellut ja olipa kiva, että se tuli täytenä yllätyksenä! Tästä on kiva jatkaa eteenpäin, kun voi alkaa ideoimaan häitä tauolla olevan remontin sijaan ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s