comments 4

Vaalean veikeä lastenhuone

Ensilumi pysyi maassa harvinaisen pitkään, mutta nyt maisemat ovat muuttuneet taas tyypillisen marraskuiseksi. Kerkesin ajatuksissa mennä jo suksiostoksille, mutta sukset saavat jäävät suosiolla kauppaan, ainakin siihen asti kun valkoiset hanget palaavat takaisin. Hiihtämisestä on ikuisuus, eikä se koskaan mikään suosikkilaji ole ollutkaan, mutta näin vanhemmiten taas jostain syystä kiinnostaa. Kohtalaisen koomista menoa olisi tarjolla, mutta voitais yhdessä miehen kanssa nauraa toisillemme, isäntä lupasi lähteä laduille myös lykkimään.

sisustus_lastenhuone

jakkarat

erin_sydan

lastenhuone_kerrossanky

Aurinko käväisi tänään pienen hetken ja valoa siunaantui myös sisälle saakka. Piti kaivaa kamera esille ja napata kuvia tästä vaalean veikeästä lastenhuoneesta! Sommittelin tavaroita hieman uudelleen, jotta sain paremmin esille nämä kaikki ihanat jutut. On kyllä tosi nätti huone. Täällä asustelee kaksi söpöä pikkutyttöä, Erin ja Alessia.

Asustellaan vielä muutama päivä Suvin ja Jarkon luona, sitten lähdetään Turkuun. Viedään samalla Nuka mummolaan, kun isännällä on viikonloppuna tapahtuma messukeskuksessa ja illalla pikkujoulut. Päästään tapahtuman ajaksi yöpymään uuteen upeaan Clarion Hotel Helsinkiin. Kiva päästä näkemään ja kokemaan se paikanpäällä, aiemmin olen vain tyytynyt ihailemaan rakennusta ulkoapäin ohi ajaessani.

4 Comments

  1. Musufiina

    Kaunis ja viihtyisä huone! Osaatko sanoa mikä matto huoneessa on?

  2. Sanna/ Sisustus COCO

    Ihana huone – kyllä tuolla viihtyisi myös aikuinen :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s