comments 2

Kaunis koti Kalasatamassa

Olemme edelleen evakossa, eikä tilanne ole vielä talon osalta ratkennut. Paljon on selvitelty asioita ja pohdittu tulevaa. Tuntuu, ettei kukaan osaa sanoa juuta eikä jaata, nyt on vain luotettava itseensä ja toisiimme. Tunteiden vuoristorata on suuri, paljon pahaa mieltä ja surua, mutta myös iloa ja onnistumista. Olen tosi hämmentynyt siitä, kuinka moni on tarjonnut meille apua tämän järjettömän tilanteen keskellä. Tällä kertaa otamme avun vastaan.

viltti

olkkari

asetelma

puolapuut_matto

Ystävillämme Suvilla ja Jarkolla on uusi ihana koti Kalasatamassa, jossa he juuri viime viikonloppuna viettivät tupareitaan. Juhlat jäivät meiltä väliin, mutta nyt päästiin katsastamaan kotia useammaksi päiväksi, kun Suvi ja Jarkko lähtivät kahdeksi viikoksi reissuun. He tarjosivat kotinsa matkan ajaksi meille! Miten uskomattoman hieno ele. Se olisi kelle tahansa iso juttu antaa oma koti muiden käyttöön noin pitkäksi aikaa. Olemme todella kiitollisia ja suuren palveluksen velkaa. Luvataan pitää heidän kodista oikein hyvää huolta tämä aika!

kukkanen

flos

imola

matto

Mikäs onkaan kivempaa, kuin postata toisen kodista, kun ei voi enää omaa kotia kuvata. Luvan kanssa tämän teen ja Suvi toivoikin, että ottaisin muutamat kuvat. Saanpa ajatuksia hieman muualle välillä ja tehdä sitä mistä kovasti tykkään. Tässä on jokunen kuva heidän olohuoneesta ja lisää kuvia on tulossa vielä myöhemmin, kunhan sopiva hetki ja päivänvaloa siunaantuu. Eikös olekin kodikasta!

Suvi kirjoittaa myös blogia, mutta nykyään postaukset painottuvat enemmän Instagramiin. Käykäähän katsomassa täältä missä maisemissa tämä herttainen pariskunta lomailee parhaillaan. Joo, vähän kateeksi käy! Jospa mekin otetaan isännän kanssa pieni irtiotto viikonloppuna, kun napero sattuu olemaan mummolassa hoidossa. Käydään vaikka syömässä hyvin ja siihen oheen pari lasillista. Ehkä tekis ihan hyvää meille molemmille.

2 Comments

  1. Oi kun on kauniit kuvat, olet tosi taitava kuvaaja! Kiva, että pääsitte noin kauniiseen kotiin kahdeksi viikoksi. Kaikki järjestyy <3

    • Voi kiitos Zubi ihanasta kommentista! Meillä on kyllä huikean ihanat ystävät, eikä haittaa yhtään että heillä on vielä kaunis koti :) Kyllähän tämä tilanne silti koettelee ja surettaa, mutta kyllä kaikki järjestyy, suuntaan tai toiseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s