comments 8

Eteisen aarteita

Ostamamme talo oli rakkautta ensisilmäyksellä. Olin aivan myyty jo eteisessä ja tiesin heti, että tämä se on. Vaikken kiertänyt ensimmäisellä näytöllä kaikkia tiloja kunnolla läpi, huomasin kuitenkin jotain muuta. Talo piti sisällään toinen toistaan ihanempia aarteita. Lähes jokaisesta huoneesta löytyi jokin upea vanha kaluste, jonka tiesin olevan arvokas. Tuohon aikaan oli paljon tiikkiä ja tammea, kuten myös lasia, terästä ja messinkiä. Juuri sellaisia materiaaleja, jotka ovat nykyään kovassa huudossa.

valaisin

valaisin_kattoon

eteinen

retrovalaisin

rakkauspakkausvalaisin

Tämä ihana valaisin oli pienen eteisen katossa. Voi mikä rakkauspakkaus! Niin kiva muotoilultaan, super simppeli, mutta ilmeikäs. Kovasti toivoin, että saisin sen ja niin sain. Siirsimme sen isoon eteiseen, jotta se pääsee oikeuksiinsa. Valkoinen johto vaihdetaan jossain kohtaa mustaksi, mutta olkoon se nyt hetken tuollainen.

Ja voi mikä peili oli eteisessä! Iso pelkistetty tammikehyksinen peili, jonka upeat ruuvit pitävät sen jämäkästi paikoillaan. Täydellinen tuohon tilaan. Sekin jäi, kuten kuvasta näkyy. Nämä ovat vain osa kalusteista, mitä kaikkia aarteita sainkaan. Osan saimme kaupantekijöiksi ja ostasta maksoin kympin pari. Niistä lisää myöhemmin.

8 Comments

  1. Anna

    Aivan ihana projekti!!! ja aarteet…onneksi niitä osataan jo arvostaa 😊

  2. Kati/Kotilaituri

    Ihanan kodin löysitte – aarre itsessään ja aarteita sisällään :) Onnea ♥

    • Kiitos Kati ♥ On todellinen aarreaitta koko talo. Huokailen ihastuksesta joka kerta kun käyn siellä. Talo on tehty niin vimpanpäälle ja harkiten, kaikki tilat ovat jo valmiiksi täydellisen toimivia koon, mittasuhteiden ja sijoittelun puolesta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s