comments 12

Laajempaa otosta olohuoneesta

Talo on viimein tyhjillään! Jesjes. Tänään siellä käytiin ottamassa asbestinäytteet ja loppuviikosta sitten ollaan fiksumpia, miten purkutyötä aletaan tekemään. Ennen tuloksia ei oikein voi mitään tehdä, jopa tapeteissa saattaa olla asbestia. Nappasin siinä samalla laajempaa kuvaa olohuoneesta sekä ruokailutilasta, joten laitetaan teillekkin nähtäväksi mikä on lähtökohta ennen remonttia.

takka_parketti

takka_iso

takan_kulma

takka-copy

tapetti

olohuone

isot_ikkunat_olohuone

isanta

ikkunalauta

jakkarat

aukko

isot_ikkunat

Isot ikkunat, jyhkeä avotakka ja mosaiikkiparketti. Ai että oon tohkeissani tuosta tilasta – ja koko talosta. Toivottavasti tapetit lähtevät helposti irti, eikä niissä ole asbestia. Hienothan ne on, mutta jotain muuta on nyt suunnitteilla. Lattiat hiotaan ja lakataan uudelleen, jotta kellertävyys häipyy. Ja tuo upea takka on tarkoitus maalata osittain, mutta olkoon vasta viimeinen homma tässä tilassa, koska se saattaa näyttää hyvälle tuollaisenaankin, kun ympäriltä paikat vaalenee tai mitä nyt tapahtuukaan.

12 Comments

 1. Tulee varmasti upea sinun käsissä!! Me ostimme myös viime syksynä omakotitalon, jossa olis samanlainen mosaiikkiparketti. Lattia on saanut paljon kehuja. Oli onneksi myös niin hyvässä kunnossa ettei tarvinnut tehdä mitään! Onnea projektiin!!

 2. Oi oi oi! Ihanaa 60-luvun tunnelmaa. Juuri tuollainen takka ja tuollaiset ikkunat meillä on mökillä, joka on rakennettu 60-luvulla. Tykkään! Tosi hieno nähdä, millainen tuosta tulee teidän käsissänne.

  • Eikös! Mä oon ihan fiiliksissä tuon aikakauden taloihin ja kalusteisiin (joita tuolla myös oli paljon, osa jäi). Jänskättää, mitä saadaan loihdittua :D

  • On kyllä älyttömän upea talo jo valmiiksi, niin hyvänä pidetty. En malta, että pääsee aloittamaan hommat!

 3. Todella kaunis ja upea harvinaisuus teillä käsissä!! Aarre,kohdelkaa sitä rakkaudella ja hellällä kädellä alkuperäisyyttä vaalien!!
  Uusia saa aina mutta näitä ei,joskus onkin sääli että vanhasta tehdään täysin valko/harmaa 2000-luvun tuotos. Mut mitä sun juttuja lukenut niin uskon et vaalitte 60-luvun tunnelmaa. ☺️ Remontin iloa!

  • On kyllä aivan ihana talo ja joka kerta olen yhtä haltioissani siitä, kun paikan päällä käyn. Moni alkuperäinen asia saa ehdottomasti jäädä näkyviin, tapetit nyt ensin lähtee ja sitten katsotaan mitä tehdään. Suunnittelut etenee pikkuhiljaa, haluan ensin vähän makustella paikkoja ennenkuin mitään päätöksiä teen. Mutta valkoharmaata kotia tuosta ei tule, sen lupaan :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s