comments 4

Uudistunut Habitare

Melkein meinasi jäädä tämän vuoden Habitare välistä, kun en millään malttanut katkaista tulevan remontin ideointiflowta. Siinä vaiheessa oli pakko pakata kamera kassiin ja hypätä autoon, kun mies alkoi hätyyttelemään messuille. Olihan hän luvannut olla lapsokaisen kanssa sen ajan kotona. Onneksi lähdin, vaikkakin vain muutamaksi tunniksi.

tuoli_valaisin

hakola_hylly

marimekko

marimekko_peili

botanic_shelf

teline

vuono

Olin saanut ennakkoon sneekpiikkailla muiden blogeissa messujen antia, joten tiesin hieman mitä odottaa. Yksi asia, jonka taisi lähes jokainen blogisisko tokaista, on se, että tällä kertaa Habitare on mennyt ison harppauksen eteenpäin ja yllätti lähes kaikki positiivisesti. Habitare on uudistanut onnistuneesti visuaalisen ilmeensä ja nyt myös messosastojen sijoittelu oli erittäin toimiva. Vielä kun saisi messukartan käteen, johon on merkittynä yritysten nimet numerojen sijaan, niin avot!

Messuosastoilla oli väriä, lämpöä ja tunnelmaa. Tummanpuhuvaa ja täyteläistä. Mustavalkoinen minimalismi loisti poissaolollaan, nyt on selkeästi värin ja runsauden aika. Ja ihan tervetullutta onkin pitkän mustavalkokauden jälkeen. Edelleen tykästyin kuitenkin niihin pelkistetyimpiin ja järjestelmällisiin osastoihin, joissa oli vaaleutta mukana. Puu, messinki ja marmori ovat ehdottomasti tämän hetken hittejä, ja väreistä vihreä murretuissa sävyissä – kuten ylläoleva kuvasarja paljastaa.

kitchen

rabbit

omput

ruokaa

Tällä kertaa keskityin enimmikseen etsimään sellaisia materiaaleja ja tuotteita, joita uuteen kotiimme haluaisin. Ja löysinkin! Pitää vain käydä vielä myymälöissä ja pajoilla ihmettelemässä, josko niistä saisi sopivia ratkaisuja meille. Ehkä ensimmäistä kertaa käyntikorteille olisi ollut tarvetta, mutta mites sattuikin, että kaikki ovat juuri loppuneet. Ensi viikolla tilailen lisää ja siinä samassa teen blogillekin oman kortin.

Messut tarjosivat silmänruokaa ja ideoita. Hypetettyä nyhtökauraakin tuli maistettua oluen kera. Sanottakoon, että olut oli kauraa maukkaampaa. Messuilta jatkoin vielä ystäväni luokse istuskelemaan iltaa ja vaihtamaan kuulumisia. Olin tekemässä puolen yön aikaan lähtöä, kun innostuttiin suunnittelemaan Mujolle uutta tuotetta. Mujo on ollut nyt pienellä paussilla, kun emme saaneet keväällä apurahaa protomalleihin. Yhyy. Haluamme kuitenkin ehdottomasti jatkaa Mujon parissa ja aloimme ideoimaan pienempiä tuotteita, joita voisimme itse tuottaa. Tulipa haettua vähän vauhtia Habitaresta, ei tässä liikaa mitään projekteja vielä ole :P

4 Comments

 1. Anni

  Kävin endimmäistä kertaa messuilla. Ihan kivat oli. Vähän kyllä keskittyminen oli tiessään, kun taaperon kanssa olin liikkeellä. Tuo radio näyttää hauskalta! Mennyt multa ohi. Kenenköhän radio olisi?

  • Ei oo hajuakaan minkä merkkinen radio kyseessä, mutta ihan samaa ihailin. Tilasin just pari päivää sitten vastaavan, tosin ilman noita nahkalenkkejä.

   Olen menossa käymään Kitzenin myymälässä tai showroomissa (joiden tuo osasto oli), voin samalla kysellä radiosta lisätietoja.

 2. Anni

  Oi, se ois kiva.
  Minkäs radion juuri tilasit?
  Nyt syttyi innostus sisustukseen, kun ollaan muuttamassa niin vois vähän jopa miettiä näitä sisustusjuttuja tällä kertaa. 😃

  • Soitin tuonne Kitzeniin ja sen verran osasivat sanoa, että kyseessä on kaiutin, ei radio. Merkkiä eivät osanneet sanoa. Voih, radiona olisi ollut kiva, mutta voihan se vielä löytyä radionakin, jos vain saisi tietää laitteen merkin.

   Itse tilasin Geneva Model S mattavalkoisena, joka onkin nyt noudettavissa. Täytyypä hakea ja toivoa, että toimii paremmin kuin Tivoli Audio.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s