comments 8

Tuolien uusi ilme by taapero

Meillä saa luvan kanssa piirtää lastenhuoneen seinälle, onhan sinne varta vasten maalattu seinän kokoinen liitutaulu. Mutta ymmärtääkös pari vuotias taapero, ettei muualle saa sitten piirtää, kuin paperille ja liitutauluseinälle. No ei tietenkään :D Sillä aikaa kun itse vaihtaa kuulumisia puhelimessa, pikku taiteilija laittoi keittiön tuolit uuteen uskoon.

hupsista

tuolit

tuolit_graffat

Ja niistä tuli kyllä hienot! Enpä ole raaskinut pyyhkiä piirrustuksia vielä pois. Kiellettyähän tuoleihin piirtäminen on, mutta liitu lähtee onneksi helposti pois. Eipä siis hätäpäivää. Asia on eri siinä kohtaa, kun tussi on kädessä… Huhhuh.

EDIT. Ei lähteny pyyhkimällä. Siinä ovat. Haaleana, mutta kuitenkin.

Mitenkäs teillä muilla, onko huonekalut ja seinät säilyneet koskemattomina, vai onko paikkoja ikuistettu pikku taiteilijoiden näkemyksillä?

8 Comments

  1. No tota, meidän nuorempihan piirsi aina ja ihan joka paikkaan. Tiesi kyllä, ettei saanut, mutta inspiraatiopuuskassaan ei sitä ikinä muistanut. Kivellä auton kylkeen, huulipunalla koko asunnon, tusseilla lattia… you name it! 1v3kk iässä (puhui kuin Runeberg) esitteli itsensä ”Moi, mä olen x, ja mulla on muuten sitten kynäkielto”. Yritettiin kaikkea mahdollista, mutta joka paikkaan piirtely loppui varmaan vasta kouluikäisenä, vaikka lapsi muutoin oli kuin herranterttu. Kaikenlainen askartelupaskartelu on kyllä edelleen neidin lempihommaa.

  2. Mahtavat taideteokset! Meillä esikoinen aikoinaan kirjoitti pikkusiskon nimen olohuoneen tapettiin ja väitti että pikkusisko on sen kirjoittanut. Ei vain tajunnut, ettei pikkusisko osaa vielä kirjoittaa nimeään :D

  3. Maarit

    Meillä kuopus piirsi kerran koko makuuhuoneen punaisella paksulla tussilla täyteen taidetta: seinät, lattiat, sängynrungon, lakanat, verhot ja ikkunatkin. Taisi piirtää veljensäkin vaatteet ja naaman. Olipahan yllätys.

  4. Pingback: Mistä en luopuisi? | Design Wash

  5. Pingback: Klassikoita | Design Wash

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s