comments 3

Seinäkellon metsästys

Tällä hetkellä ei ole juurikaan tarvetta panostaa sisustukseen kummemmin. Kivoja juttuja toki fiilistelen lähes päivittäin, mutta yritän olla ostamatta jotain vain sen takia, että se on kiva. Ainoastaan tarvetta olisi seinäkellolle. Olen silmäillyt sopivia jo muutaman vuoden, mutta nyt päätin etsiä olohuoneen nurkkaan sopivan kellon, ettei tarvitse aina tihrustaa mikron pientä digitaalinäyttöä.

karlsson-minimal-alarm-clock-lifestyle

Olen selaillut ehkä jo satoja kelloja, eikä mikään oikein kolahda. Paitsi yksi! En ehkä rakastunut, mutta ihastuin Karlssonin Minimal White -seinäkelloon. Yksinkertainen, sopivan kokoinen ja tuo kuparipäällysteinen kehys on kiva, ainakin kuvien perusteella. Ja viimein kun hyvän vaihtoehdon löysin, on se joka paikasta loppu. Saattaa tulla ensi kuussa yhteen verkkokauppaan myyntiin, katsotaan sitten tilaanko sen. Voishan sen ennakkoon ostaa, ettei mene ohi.

ba7c860abbd2614aea497808fa3dc472

Karlssonin kelloja meillä onkin jo kaksi kappaletta, molemmat herätyskelloja. Tykkään tuosta muotokielestä tosi paljon, ovat niin ajattomia. Saisi olla ehkä vielä yksinkertaisempi ilmeeltään, jos nyt jotain vikaa etsin.

3 Comments

  1. Pingback: Uusi vuosi, uusi koti ja uusi kello | Design Wash

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s