comment 0

Haaveilua ihanista jutuista

Vaikka sitä pitkin vuotta haaveileekin erilaisista jutuista, mitä itselleen haluaisi hankkia, tulee sitä näin joulun alla koostettua tämä lista myös blogiin. Mikäs siinä, jos pukki on korvat höröllä, mutta oikeastaan tämä on lista omaan fiilistelyyn ja tavoitteeksi, joita vielä jonain päivänä haluaisin saada itselleni. Edellinen toivelistani on katsottavissa täällä. Kiva huomata, että puolet noista olenkin jo saanut :)

Nämä alla olevat jutut ovat omasta mielestäni jo hieman luksusta. Laadukkuus tulee vuosi vuodelta tärkeämmäksi ja paljon mielummin sitä investoi laatuun joka kestää, kuin väliaikaiseen shaibaan. Arki tuntuu paljon kivemmalta, kun ympärillä on toimivia, laadukkaita ja visuaalisesti miellyttäviä juttuja. Joo, laatu maksaa, mutta kyllä se maksaa itseään takaisin ajan kanssa. Ehkä jo samantien. Tässä tämän vuoden toivelistani.

jensen_kello

Georg Jensen, Koppel 38 mm

Olen jo jonkin aikaa miettinyt hankkivani uuden rannekellon. Minulla on tällä hetkellä Issey Miayken Vakio, jonka on suunnitellut Harri Koskinen. Rakastan sitä, mutta haluaisin hieman naisellisemman mallin. En ole sinänsä etsinyt kelloa, mutta jonkin sortin ajatus mallista on ollut mielessä.

Sitten tämä, Georg Jensenin Koppel-rannekello osui silmiini ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Ihanan yksinkertainen kellotaulu ja upeaa nahkaa rannekkeessa. Kello olisi vielä täydellisempi ilman sinistä sekuntiviisaria, mutta ehkä se nyt menis. Hinta on tietysti aika huikea. Jopa järjetön, mutta ehkä jonain päivä tuon vielä itselleni saan, jos sitä oikein paljon haluan. Ja minähän haluan.

__________

卥牶敲䍨絹硣桁汯縀

Erikoislämmin untuvapeitto, Joutsen

Olen ihan älytön vilukissa ja käytän untuvapeittoa kesät talvet. Välillä laitan päälle vielä viltin, koska palelen niin herkästi. Isäntä nukkuu vieressä pelkällä pussilakanalla ja nauraa, ettei minua voi palella niin paljon. No kun palelee ihan hitosti. Tällä hetkellä minulla on käytössä keskilämmin untuvapeitto, joka on aivan liian kylmä. Ihan pakko panostaa kunnon untuvapeittoon, joka on kevyt, kuohkea ja tietysti superlämmin.

Joutsenella olisi muuta vaihtoehto, joita mietin. Tavallisessa 800 g peitossa on 90 % untuvaa ja 10 % untuvaista höyhentä, kun ylellisessä versiossa on jopa 100 % untuvaa. Tämä saattaa olla kyllä seuraava hankintani, talvi on nimittäin jo ovella.

__________

iphone6s-plus-gold-select-2015

iPhone 6S

Oma iPhone on 3 vuotta vanha, ja sen tehot alkaa jo pikku hiljaa hiipumaan. Eihän noilla puhelimilla tai älylaitteilla ole kovin montaa elinvuotta. Pääosinhan sitä käytetään muuhun kuin puheluihin mm. sähköposti, kamera, kalenteri, Instagram, Facebook ja Spotify on jatkuvasti käytössä. Sillä katsotaan myös aikataulut, ostetaan liput, maksetaan laskut, shoppaillaan verkkokaupoissa ja mitä kaikkea.

Vaikka yritän hyödyntää nykyistä laitettani vielä pitkään, voipi olla, että pian se vaihtuu uudempaan versioon, iPhone 6S -malliin. Väriksi tuo upea kulta. Ja sitä tallennustilaa niin paljon, ettei tarvitse koko ajan olla poistamassa kuvia, videoita tai sovelluksia! Töidenkin takia tarvitsen parhaimman mahdollisen pelin, jossa on kunnolla tehoa.

__________

01_9104702-90000

Ecco Barra Bowling Bag

Voi voi näitä minun laukkuhaaveita! Viimeksi listalla oli Longchampin nahkalaukku, jonka sainkin hankittua Stockalta kunnon alennuksella. Se on ollut kovassa käytössä varsinkin matkoilla, mutta oikestaan olen kaivannut arkikäyttöön vähän napakampaa versiota, jossa on mukana pitkä hihna.

Astuin jokunen kuukausi sitten Eccon putiikkiin sisälle ja vastaan tuli tämä upeus. Se olisi ihan täydellisen kokoinen, materiaali laadukasta nahkaa ja juuri niin simppeli muotoilultaan, kuin laukulta voin vaan toivoa. Ei mitään naisellisia krumeluureja tai hiluja roikkumassa. Ja tämähän on ihan pakko saada! Noh, varauksessa tuommoinen on jo, että jos sen kävisi hakemassa. Joululahja itselleni vähän ennakkoon, hmmm.

__________

Sisustusjuttuja tässä listassa ei nyt ollutkaan. On viime aikoina hommattu sisustus- ja rakennusjuttuja sen verran ahkeraan, ettei niille ole tarvetta. Siis ainakaan hetkeen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s