comments 2

Toivomuslista

Pienenä sitä tuli raapusteltua ahkerasti joulupukille lahjatoivelistaa. Viime vuosina vähän heikommin, heh, mutta ehkä voisi taas laittaa omat toiveet listalle, kun näistä jutuista haaveilen. Ei nämä mitään joululahjatoivomuksia ole (eipä), mutta vaikka niinkuin itselleni muistiin, kun extrarahaa eksyy tilille niin voi sitten shoppailla. Niin sitä sinne eksyy välillä ihan oudosti. Not.

ef122de67032aef6054c514d4bde5e28

1) Balmuir-kashmirhuivi

Tämä on ehkä maailman pehmein huivi! Kokeilin huivia kerran Stockmannilla ja voi että se oli ihana ja niin laadukkaan oloinen. Väri saisi olla meleerattu harmaa, se on hyvä klassinen väri ja sopii yhteen mustan nahkatakin tai villakangastakin  kanssa, toki monen muunkin kanssa. Huivi on ihanan iso ja siihen haluaa kietoutua lämmittelemään.

__________

Longchamp-Le-Pliage-Cuir-Small-Handbag-with-Strap

3) Longchamp Le Pliage Cuir -nahkalaukku

Vaikkei Longchamp ole laukkumerkkinä aivan ykkönen, minulla on tosi hyvä kokemus kyseisen brändin tuotteesta. Omistan vastaavan laukun mustan värisenä, kooltaan pienemmän. Se on ollut todella käytännöllinen ja erittäin hyvälaatuinen, eikä ole mennyt kovassakaan käytössä miksikään, joten luotan täysin Longchampin laatuun. Ostin laukun neljä vuotta sitten ja se on vieläkin kuin uusi.

Tarvetta olisi tällaiseen isompaan viikonloppulaukkuun, jossa on lisäksi olkahihna. Väri voisi olla joko kuvassa oleva ihana konjakin ruskea tai sitten musta.

__________

cosy

5) Kashmirvillaneule

Sellainen iso, boyfriend-tyylinen harmaa laadukas kashmirneule. Merkki voisi olla Tiger of Sweden, Filippa K, HunkyDory, Gant, Marco Polo tms. Niiden malleista tykkään kovasti ja laatu kun on aina taattua. Rento, mutta hyvin istuva malli, joka eri kirraa mistään. Helppo arkineule.

__________

iittala_com-product_page_460px-template

4) Arabian Piilopaikka-mehukannu

Toivelistalla on myös keittiötarvike – Iittala Arabian 1 litran mehukannu, jossa on ihana kuvitus ja kiva muotoilu. Sopii arkeen ja juhlaan, sekä erittäin hyvin lastenkutsuille.


__________

marimekko-17970-69

5) Marimekon Muija-tapetti

Etsin sopivaa tapettia pitkään alakerran TV-huoneeseen ja tämä osui sitten silmään Habitaressa Marickenin osastolla. Söpö klassikkokuvio ja asiallinen nimi tapetilla! Pari rullaa tilaukseen, kiitos.

__________

pipo

6) Moncler-tupsupipo

Olen pipojen suurkuluttaja. Heti kun ilmat vähänkin viilenee, pipo on päässä tai vähintäänkin kulkee kassissa mukana. Ai ai, tällainen ihana muhkea tupsupipo talvikäyttöön! Ja taas sen laadun perään kuolaan… mutta kun laadukkaat vaatteet ja asusteet kestää käytössä niin hyvin, että niitä voi pitää sitten vuodesta toiseen. Tämä pipo on ollut hankala metsästää, mutta ehkä vielä löydän. Tai edes jonkun vastaavan.

__________

Tässä nyt muutama juttu omalla toivelistalla; lämpöistä, käytännöllistä ja laadukasta. Ehkä ostan itselleni jonkun joululahjan. Tai vuodenvaihdelahjan. Tai sitten muuten vaan, tarvettahan kuitenkin näille kaikille on.

2 Comments

  1. Pingback: Toiveet toteutuvat | Design Wash

  2. Pingback: Haaveilua ihanista jutuista | Design Wash

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s