comment 0

Toiveet toteutuvat

Postasin muutama päivä sitten toivomuslistani tänne. Se on sellainen oma lista jutuista, joita kovasti haluan. Jos jotain oikein kovasti haluaa, sen todennäköisesti myös saa.

Olen käynyt Longchampin liikkeessä sekä Stockmannilla hiplaamassa ja mallailemassa Longchampin Le Pliage Cuir –laukkua pari kertaa, samalla vahvistamassa ajatusta siitä, että tuon minä haluan – ja tarvitsen, tottakai. Minulla on päivittäisessä käytössä pienempi Longchampin laukku, mutta astetta suurempaan ja käytännöllisellä olkahihnalla varusteltu versioon on ollut tarve.

Pohdin tässä yksi päivä taas laukkua pitkään Stockalla raaskinko ostaa sitä, koska eihän tuo mikään edullinen ole. Nämä laukut kun ei tule koskaan oikeastaan alennukseen, paitsi kausivärit. Kanta-asiakaskupongilla olisin saanut kympin tai kaksi alennusta eli melko nihkeästi.

Sitten myyjä aivan oma-aloitteisesti sanoi, että voisi antaa minulle laukun -20% alennuksella. Alennus oli siinä kohtaa aika tuntuva. Ei tarvinnut enää pohtia ostanko!

Longchamp-Le-Pliage

longchamp_kahva

longchamp_lahikuva

longchamp_laukku

vetoketju

Laukussa on kivoja yksityiskohtia kuten nuo metalliosat. Jokainen tikkauskin on ommeltu just eikä melkein. Olkahihnan voi tarvittaessa irroittaa ja laukun voi taitella todella pieneksi, jos sen haluaa pakata reissuun mukaan ilman tavarasisältöä.

longcahp_la_pliage

Longchamp_molemmat

Tässä vielä molemmat ihanuudet. Joku varmaan miettii, että no onpas samanlaiset. Niinpä, onhan ne. Mutta toivottuja eroavaisuuksia silti on mm. nahkalaatu, hihnojen pituus ja laukun koko.

Molempiin laukkuihin uppoaa uskomattoman paljon tavaraa. Olen tuota pienempää käyttänyt käsimatkatavaroiden lentolaukkuna ja sinne menee lompakko, kamera, puhelin, pesutarvikkeita, vaihtovaatteet jne. Yksinkertaista ja käytännöllistä laadukkuutta, ai jai kun tykkään. Hyvää joulua minulle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s