comments 3

Klassikko olohuoneen seinällä

Klassikot ovat sisustuksessa hyviä investointeja, koska niihin harvemmin kyllästyy. Eikä klassikoksi ihan suotta päädytä, niissä kohtaa muoto sekä funktionaalisuus. Olen ollut jo pitkään String-hyllyjen fani. Niitähän löytyy nykyään varmaan jokaisen sisustusbloggaajan kotoa, mutta toki myös muistakin kodeista – jo vuodesta 1950.

Meillä on ollut työhuoneen seinällä muutaman vuoden ajan String-hyllyjärjestelmä ja olen edelleen aivan lovena siihen. Työhuoneen kuvat löytyvät täältä ja täältä. Olohuoneen sohvanurkkaus oli kaivannut jo pitkään jotain seinälle ja mikäpä olisikaan parempi sinne, kuin String Pocket, joka on hyllystä minimpi versio. Pitkään se oli hankintalistalla ja viime keväänä sain sen tilattua. Seinälle se pääsi vasta kesällä ja nyt nappasin pari kuvaa.

ferm_tyyny

lamppu

kukat_hylly

lahikuva

hylly_nurkassa

sohvanurkkaus

String-hyllyt ovat siitä kivoja, kun niitä voi yhdistellä haluamallaan tavalla pysty- ja sivusuunnassa. Eri värejä ja materiaaleja on nykyään myös paljon tarjolla. Teki mieli kokeilla hyllyä mustana tai tammitasoilla, mutta ylläripylläri päädyin valkoiseen. Ehkä sitä jossain kohtaa voi kokeilla muutakin, kyllähän tuolle Pocketille paikka löytyy vaikka jokaisesta huoneesta.

3 Comments

  1. Täällä kans string-fani :) Haaveilen lasten huoneisiin string työpöytiä, kunhan vain löytyis rahaa :)

  2. Ja jos ostat kannattaa hakea Ruotsista designtorgetista.On siellä jonkun kympin halvempia.Mulla kun tulee muutenkin käytyä siellä suht tiuhaan niin ei ole ollut ongelmaa ottaa mukaan samalla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s