comment 0

Kesä pakettiin

Puiden lehdet ovat alkaneet vaihtamaan väriä, illat pimenemään ja syystuuli puhaltamaan. Kesä taitaa olla virallisesti nyt ohi. Olen syyslapsi ja rakastan syksyä, joten ei tämä pahalta tunnu, mutta silti on hieman haikea tunnelma. Vaikka kesä teki tuloaan todella nihkeästi, oli ihan mahtavaa, että saatiin nauttia kesäkeleistä viimein elokuussa.

Alkukesä meni tiukasti kodin kunnostusprojekteissa, mutta jo heinäkuussa nakattiin työkalut naulakkoon ja otettiin kunnon tauko kaikesta tekemisestä. Nukalla oli pari viikkoa lomaa ja se aika menikin pääosin leikkiessä kotipihalla. Käytiin Linnanmäellä Nukan serkkujen kanssa, joka alkaa muodostumaan kivaksi perinteeksi. Heinäkuu tuntui tosi pitkältä, koska oli niin kököt kelit. Ei niin kesältä tuntunut, vaikka siellä muutama lämmin päivä välissä olikin.

Mutta niin ne helteet viimein saapuivat, pääsi nautiskelemaan lämmöstä ja kiireettömyydestä. Nukuin pitkään ja join aamukahvit terassilla. Leppoisaa oleilua, herkuttelua, urheilemista ja ystävien kanssa treffaamista. Pääsi mukavasti lomamoodiin. Yrittäjyyden etuja, että voi silloin lomailla, kuin itselleen sopii. Eli tietysti silloin, kun on upeat kelit!

haissa

dingdong

anitamikkohaat

Pääsimme viettämään ystäviemme ihania häitä Viroon. Hassu juttu kävi, kun lähdettiin sinne. Nimittäin kun oltiin lähdetty kotoa, tajusin matkalla, että minulta oli jäänyt kotiin sekä meikit että mekko! Eli oikeastaan ainoat asiat, joita nainen voisi häissä tarvita. Voi jessus. Noh, pienellä kiukulla mies kaasuttaa takaisin kotiin ja kävin nappaamassa tavarat kyytiin. Kerittiin laivaan.

Sitten kun oltiin jo Viron puolella ajamassa hotellille, tajusin, että ne kengätkin jäivät. Siis käsittämätöntä! Mukaan oli kyllä pakattu lenkkarit ja verkkarit, mutta kaikki OLENNAINEN unohtui! Onneksi olin ottanut mukaan yhdet nahkakengät, jotka sitten saivat toimittaa korkkareiden virkaa. Olen todellinen nainen :D

kattaus

olli_henkka_nuka

jappine

nuka

hedelmat

mina_nuka

me

isi_poika_paljussa

bileet

Saimme nauttia eräs viikonloppu ystäviemme upeista kesäjuhlista! Juhlat oli järjestetty myös lapsille, joten Nukakin pääsi mukaan. Siellä oli kaksi pomppulinnaa, palju, uima-allas, sauna, dj, mahtavat tarjoilut, juomat, ystävät ja paljon uusia tuttavuuksia. Ihan huikeet kotibileet! Huippua oli myös se, että mies katsoi Nukaa sen illan, minä sain ottaa rennon rantein ja hommata pikku hiprakan päälle.

11823117_10207387878392854_5614377498151959639_o

11896131_10207389976805313_8944333816211585880_n

Pääsimme viettämään vielä toisetkin upeat häät. Ne oli tällä kertaa vähän lähempänä, tuossa Vantaan Villa Grandessa, Rentoa meininkiä ja paljon naurua! Ja kuten ylemmästä kuvasta näkyy, YRITIN saada sen morsiuskimpun. Siinä tietenkään onnistumatta. Yhyy.

Molemmissa häissä oli kyllä sellainen spesiaali tunnelma. Paljon rakkautta ilmassa, että oikein herkistyi monta kertaa. Roskia silmissä…

vauveliini

Käytiin viime lauantaina ystäväni lapsen 2-vuotis synttäreillä ja siellähän oli myös 5 viikkoinen uusi tulokas, jonka näin nyt ensimmäistä kertaa. Voi söpöä vauvaa! Nuka silitteli vauvelia tosi nätisti ♥

IMG_8237

IMG_8159

IMG_8225

IMG_8184

IMG_8190

Sunnuntaina sitten vietettiin Nukan kanssa päivä Angry Birds -puistossa Oittaalla, joka on kyllä tosi kiva paikka. Siellä on monipuolisen leikkipuiston lisäksi mm. ravintola ja uimaranta. Pienimies touhusi niin onnellisena ja innokkaana koko päivän, että päiväunet maltettiin ottaa vasta myöhään illalla.

Vaikka osa kesästä menikin ihan ohi kylmyyden takia, oli monta upeaa päivää siellä joukossa. Toki helteet olisi voinut jatkua vielä vaikka useamman viikon, mutta hyvä näin. Nyt on tehty pikkuhiljaa paluuta sinne työarkeen. Asiakkaat ovat palanneet lomiltaan ja muutamat projektit ovat jatkuneet. Uusia kuvioita pitäisi kuitenkin rueta metsästelemään, liian tyhjältä tuo kalenteri näyttää. Tai siis pankkitili.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s