comments 9

Työhuoneen sisustus

Työhuoneen on oltava käytännöllinen, viihtyisä ja siisti. Sinänsä työhuoneen koolla ei ole väliä, aloitinhan yritystoimintani makuuhuoneestamme, jossa oli vain pieni työpöytä ja tietokone.

Nykyiseen taloon muuttaessa sain oman valoisan työhuoneen, jossa on hyvin tilaa. Nyt mahtuu printteri, skanneri, nuuttaus- ja leikkuukone, kaikki toimistotarvikkeet sekä tarvittaessa pieni valokuvausstudio. Työhuonetta sisustamalla olen saanut viihtyisän ja toimivan tilan yritystoimintaani.

design_ilmavirta_toimisto

Vaikka teenkin työt läppärillä, suunnittelun eri vaiheissa tarvitsee reilusti pöytätilaa ja kunnolla valoa. Hayn Loop stand -pöydällä mahtuu työskentelemään. Hyvää työvaloa tarvitsee ainakin vuoden pimeinä aikoina, joten laadukas Luxon L-1 arkkitehtivalaisin oli oikea valinta.

Harmaa nukkamatto oli alkujaan neliskulmainen 200 x 300 cm. Piirsin nurjalle puolelle tussihakaneula-jättiharpilla ympyrän ja leikkasin mattoveitsellä sopivan kokoiseksi. Sopii toimistoon nyt loistavasti!

string_hylly

string_sommittelu

Ihana String-hylly saatiin vasta asennettua. Siihen on kerätty pientä tärkeää ja myös hyvin olennaista tavaraa, kuten kello ja kalenteri.

nurkkaus_tyohuone

Täytyyhän toimistolla olla paikka päiväunille! Kolossa tulee otettua joskus powersnappeja, niin taas jaksaa :) Työhuoneeseen asennettiin Ferm Livingin Grid -tapetti ja täältä voit käydä katsomassa, millainen tapetti revittiin alta pois. Vaatekaappi on hieman myös laajentunut.

grid_laatikosto

ferm_grid_seina

muistitaulu_tyohuone

9 Comments

 1. Moikka Tiina!
  Mahtava ”uusi” koti teillä :) paljon olette saaneet aikaan vuodessa.
  Huomasin työhuoneessasi kätevät johtopidikkeet ikkunan vierellä… mistä nuita saa?

  • Moi Taija ja kiitos! Joo, touhua on piisannu :D

   Ostin johdonpidikkeet Tectorista Manskulta Lasipalatsista. On kyl tosi käteviä!

 2. Niina

  Moi, niin kaunis koti! Juuri uuden kodin työhuonetta suunnittelen ja se on kuvien perusteella sattumalta juuri samankokoinen ja viistokattoinen kuten tämä sinunkin huone! Säilytystä mietin ja siksi utelenkin: Mistä olet ostanut tuon valkoisen lipaston? Se kun on juuri sellainen selkeä ja suoraviivainen mitä itse etsin. :)

  • Moikka ja kiitos! Lipasto on tilattu ON24 sisustustavaratalosta ja on nimeltään QUADRA. Tosi veemäinen kasata (monen tunnin prokkis), mutta lopputulos on kyllä erittäin hyvä. On toiminut täydellisesti meillä jo 3 asunnossa ja aina on löytynyt just sopiva paikka, vaikka asunnot ovat olleet hyvin erilaisia.

 3. Pingback: Klassikko olohuoneen seinällä | Design Wash

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s