comment 0

Habitare 2014

Kävin eilen Habitaressa hyvän ystäväni kanssa. Alun perin ei ollut edes tarkoitus messuille lähteä, mutta ystäväni ehdotti kyläilypäivän vaihtamista Habitareen. Sehän passas. Odotukset messuista olivat melko alhaalla, kun muistelin viime vuoden Habitarea, joka ei tarjonnut juuri mitään. Nytpä tarjosi, vaikka pääosassa olikin kuulumisten vaihtaminen.

Viisi tuntia ei oikein tuntunut riittävän ja Nuka vie oman huomionsa, mutta sen mitä kerkesin tarjontaan perehtymään, löysin loistavia juttuja! Tuli muutama ostoskin tehtyä.

ajk_seina

ajk_osasto

AJK-Jatkokoulutuksen sisustama tila oli kyllä kiva! Tällä hetkellä vahvasti pinnalla olevat vaneri, liitutaulu, tehdasvalaisimet, trukkilavat sekä räsymatot oli yhdistetty hienosti toimivaksi kokonaisuudeksi.

keinu

May day -suunnittelukilpailun Keinu, ihastuttavan erilainen ja kepeä.

joulupallo

Meinasin ostaa Nicolas Vahén joulupalloja, kunnes kuulin materiaalin olevan lasia. Niin, ehkä sitten 10 vuoden päästä voi meille harkita…

koriste

Mutta entäs nämä koristeet. Kuinka hieno onkaan tuo Elina Mäntylän koivuvanerista laserleikattu timantti (+ paljon muitakin muotoja)! Tuollaisilla voisin ehkä koristella meidän joulukuusen, kunhan tarpeeksi ylös sijoittelisi. Kohta on joulu kuiteskin, hyvä miettiä nämä jutut etukäteen.

mailandia_tyynyt

Söpöjä ukkeli ja akkeli -printtityynyjä tarjosi Mailandia.

nuka_pallurat

Tämä Hakolan Play-pöytä ihastuttaa joka messuilla, niin mutsia kuin Nukaakin. Tuollaisen haluaisin meille, vaikka tarvetta ei oikeastaan edes ole. Hintalappu on sen verran reipas, että jäänee vain haaveiluksi. Mutta siis tuo lapsihan siitä niin kovin tykkäisi..!

poytapallurat

Play-pöydän saisi myös ihanilla väripalluroilla. Väriä meille? Ehdottomasti, jos sillä ehdolla ylipäätään saisi tuon pöydän.

syottotuoli_osa

syottotuoli

Jos Nuka olisi vielä syöttötuolia vaille, olisin ehkä piilottanut Elina&Klaus Aallon suunnitteleman Yolo-syöttötuolin laukkuuni ja juossut ulos. Hieno kun mikä. Tällaisia ideoita lisää!

kukka_lauta

Samuli Helavuon Riippu olisi varmasti hittituote. Ihana!

johis_nuka_vepsalainen

johis_nuka_sohvalla

boconsept_esite

Pohdin Vepsäläisen osastolla yhtä BoConseptin sohvaa, joka sopisi ehkä meidän tv-huoneeseen. Sellainen 50-luvun henkinen karamellin värinen 3-istuttava nahkasohva. Ei sitä livenä siellä ollut, vaan moduulikuvastossa malli ja sen nahkapalamalleja. Kallis kuin perkele. Teki mieli sortua -15 % messutarjoukseen. Järki huuteli samalla korvaan, koska eihän meillä ole edes akuuttia sohvan tarvetta. Okei, nykyinen alkaa olla jo hieman heikossa hapessa.

 

carlton_fixattu_nahka

Photoshoppasin malliksi Carlton-sohvan. Aika nätti olisi, eikös.

MAYN_musta_lankakori

Zinotin osastolla oli myynnissä ihania Mayn lankakoreja. Olen jo aiemmin kaavaillut meille tuota mustaa koria eteiseen, joten pakkohan se oli ostaa. Pipoille, hanskoille ja huiveille on nyt oma paikka pikku eteisessä. Sain lahjaksi vielä kivat graafiset Mayn servietit.

mayn_servietit

mayn_lankakori

eteinen

polkkajam_kortit

Muutamat söpöt Polkka Jamin Serkku-postikortit ja Kuppila-tarrakortti piti ostaa.

design_stories copy

Mukaan tarttui Finnish Design Shopin uusi Design Stories -lehti. FDS:n kanta-asiakkaana ja klassikoiden fanina on mukava lukea tarinoita designin takaa. Kiva lehti, jossa olikin paljon tuttuja tuotteita :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s