comments 4

Hernesaaren rannalla

Puhuttiin ystäväni kanssa, että nyt täytyy nähdä ja tehdä jotain yhdessä, ennen kuin hänen lomansa loppuu. Koska aurinkoa piisaa, niin ehdottomasti jonnekkin ulos. Mieleen tuli sitten Hernesaaren ranta, joka on uusi kesäkeidas Etelä-Helsingissä meren äärellä, joten mikä olisikaan ollut parempi paikka tavata näin elokuun hellepäivänä.

ikkuna

hernesaarenranta

kyltit

kivi

portaat

laituri

vene

keula

jalathiekassa

palmubaari

blogger_hernesaari

palmu

johis

tuolilla

terassi

ihmiset

palmuranta

carlsbergtuoli

baari

Hernesaaren ranta oli todella tyylikkäästi toteutettu konsepti. Ihanan raikas tuulahdus kesäpäivien ja –iltojen ajanviettopaikaksi. Tuolla voisi järjestää monenmoisia juhliakin, jos vain lämpöä riittää. Onhan tuommoinen paikka kuitenkin sääolosuhteiden armoilla.

Aurinko helli meitä koko päivän, rento musiikki soi taustalla ja istuskeltiin aurinkotuoleissa kylmät juomat kädessä. Ruokaakin saatiin kontista myytävästä pisteestä. Iltapäivällä oli vielä tilaa ympärillä, mutta iltaa kohden alkoi ihmisiä valumaan paikalle afterworkin merkeissä. Pian paikka oli aivan tupaten täynnä.

Hernesaaren rannalle kulkee bussit ja ihan vieressä oli iso ilmainen parkkialue. Loistava juttu. Paikka on 10–02 auki, joten siellä voi istua iltaa pidempääkin. Super isot suositukset, käykäähän katsomassa ja kokemassa kauempaakin, vielä on kesää jäljellä!

4 Comments

  1. Aivan ihana paikka!!! Ja ai, että tuo viimeinen kuva varsinkin, ihan Karibia fiilis!! :) Ei uskoisi, että on suomesta kuvat. Tuonne ehdottomasti pitäisi päästä käymään. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s