comment 0

Pöytäkalenteri 2015

Marimekon tuotteita näkyy paljon kotimme sisustuksessa, mutta ennen kaikkea olen viehättynyt Marimekon kalentereista. Niitä on tullut viime vuosina ostettua ja nyt ostin hyvissä ajoin Kukkuu-pöytäkalenterin vuodelle 2015. Kuvitus on Sanna Annukan kädenjälkeä.

Toivoin kovasti, että olisin saanut vielä Kukkuu-taskukalenterin, koska se on ihanan simppeli ja kätevä käyttää. Esplanadin Marimekolla sanottiin, että taskukalenteri poistettiin painovirhepaholaisen takia kaupoista. Oli kuulemma sen pienen vuosikalenterin kohdalla mennyt päivämääriä sekaisin ja kalenterit siirrettiin Outlet-myymälään alennusmyyntiin. Uutta painoserää ei näköjään ole enää tehty, koska uusia ei ole ollut tarjolla.

marimekko_kalenteri_string

marimekko_kalenteri

kalenteri

Olen kuitenkin tyytyväinen, että pöytäkalenterin sain. Täytyy vielä metsästää joku hyvä käsikalenteri, joka kulkee menossa mukana – varsinkin palavereissa, vaikka nykyään käytänkin aktiivisesti iPhonessa ja läppärissä olevaa kalenteria. Mutta saa noita olla useampi.

Vinkkejä kivoista käsikalentereista otetaan vastaan!

Tein aikoinaan mainostoimistossa töissä ollessani aika kivan pöytäkalenterin. Se oli asiakas- ja yhteistyökumppaneiden joululahja. Aluksi kysyin kalenterin kuvittajaksi Sanna Annukkaa, mutta kiireisen aikataulun vuosi hän ei voinut ottaa casea vastaan. Sitten löysin Polkka Jamin, jonka kanssa kalenteri sitten tehtiin. Täältä voit käydä kurkistamassa, millainen se oli.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s