comments 4

Syöttötuoli pikkuiselle

Tajusin, että meidän täytyy ostaa pikkuiselle ihan kohta syöttötuoli! Hän on aloittanut jo kiinteät, eikä enää montaa viikkoa tai kuukautta mene, kun istuu. Tripp Trapit on jo niin nähty, mutta samalla idealla toimiva syöttötuoli olisi hyvä olla. Että siis tuoli kestäisi pidempäänkin, kuin pelkän vauva-ajan.

Bongasin tällaisen ihanuuden, Ovo by Micuna -syöttötuolin. Se on optimoitu kahteen korkeuteen: ensin 6 kk – 3 vuotiaana ja sitten matalana 3–6 vuotiaana. Ja tuo pakkaus! En kestä miten ihana ♥ Se voisi olla myöhemmin sitten vaikka lelulaatikkona.

8

Micuna-Ovo-3-1

ovo_black_baby

Nyt sitten ollaan entten tentten, kumpi väri – musta vai valkoinen? Meillä on ruokailuryhmässä täysin mustat DSR:n tuolit, joten ehkä tuo musta natsais kokonaisuuteen paremmin.

4 Comments

 1. Sanna/Vanilija

  Kaunis syöttötuoli. Musta kävisi paremmin teille muiden tuolien kanssa.
  Mukavaa sunnuntaita.

  • Joo, taitaa tuo musta sopia meille paremmin. Isäntäkin innostui syöttötuolista, koska on paljon samaa näköä meidän ruokapöydän tuoleissa. Näitä tuoleja ei taida saada Suomesta. Olis nimittäin kiva nähdä ensin livenä. Ihanaa sunnuntaita Sanna!

  • Moikka!

   En ostanutkaan Ovoa. Olin tekemässä mustasta tuolista tilausta, mutta se olikin juuri loppunut varastosta! En jäänyt odottelemaan ja päädyin ostamaan suomalaisen klassikon, eli Väkisen syöttötuolin mustana. Säästöä tuli siis useampi satanen.

   Ovon puumateriaali on pyökkiä, joka ei puulajeista ole lempparini. Siksi olen ihan tyytyväinen että näin kävi, vaikkakin muotoilultaan ja funktioltaan Ovo olisi ollut täydellinen.

   Toivottavasti saat kerättyä porukkaa kimppatilaukseen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s