comments 4

Kylpyhuone ja hoitopiste

Meidän kylpyhuone on tilana tosi toimiva, vaikkei kovin iso olekaan. Kylpyhuoneessa on sauna, suihku, pesuallas, pyykinhoito sekä pikkuisen hoitopiste. Tila toimii siis myös kodinhoitohuoneena.

Valkoinen fasettihiottu seinälaatta tuo kylppäriin vanhan ajan henkeä ja retrohenkinen hana sopii tähän tyyliin kuin nakutettu. Siistin kylpyhuonetta maalaamalla seinät, katon, pöytätasot ja hyllyt uudelleen. Ompelin uudet verhot alahyllyjen eteen, ne ovat näpsäkästi vaijerilla kiinni.

bathroom

hoitopiste

olivia_mobile

Hoitopisteessä on sopivasti tilaa kaikelle tarvittavalle. Koreissa säilyy vaipat ja muut hoitotarvikkeet. Musiikkimobiili on pikkuisen suosikki. Sitä rallatellaan aina vaipanvaihdon yhteydessä. Vaipparoskiksena tietysti roskisten klassikko.

lastenhoito

naulakko_suihkuverho

Naulakko oli aiemmin kellertävän valkoinen. Hioin sen ja maalasin mustalla. Nyt se on graafisen ryhdikäs ja sopii kylpyhuoneen mustavalkoiseen sisustukseen paremmin. Olen tosi tyytyväinen tuunaukseen :)

suihkuverho_half_moon

Suihkuverho on samaa sarjaa kuin lastenhuoneen tapetti, eli Ferm Living -malliston HalfMoon. Pesuaineiden paikka on Korbo Bucket -metallikorissa. Kori on käsinpunottu, jonka sinkkipäällyste suojaa terästä syöpymiseltä.

kylpyhuone_matto

4 Comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s