comments 3

Terassin rakentaminen alkoi

Terassimateriaalit on nyt hankittu ja rakentaminen alkanut. Terassipuuksi tulee lehtikuusi, kuten toivoinkin. Jes jes. Aika monta metriä sitä tulikin ja vielä kaupan päälle vähän extraa. Jäljelle jäävästä laudasta voisi laittaa yläkerran parvekkeen kuntoon.

Isäntä on ollut ahkera ja repinyt takapihan auki juurista, kivistä ja möykyistä, tehnyt perustukset sekä nakuttanut runkopuut paikoilleen. Talkooapuakin tuli pariksi päiväksi Turusta, Ollin veli Eero. Mukava seurata reipasta touhuamista. Minä pysyn vielä poissa jaloista suosiolla, aineskin hetken aikaa.

lehtikuusi

lehtikuusikasa

betonipalat

olli_laudat

olli_poraa

ollijaporahot

poramiestarkka

olli_eero_touhuaa

pojat_tarkkana

ruokanurkkaus

terassi_katettua

terassilaudat

laudat_jarjestyksessa

Pian kansilautoja pääsee nakuttamaan ja terassi alkaa saada näköä. Talon seiniäkin pitäisi rueta maalailemaan, joten toivottavasti ilmoja pitelee tulevina päivinä ja tuo pirullinen siitepöly alkaa viimein häipyä.


Tikkurilan Muuttumisleikki

Osallistuin Tikkurilan Muuttumisleikkiin, jossa haastetaan suomalaiset tuunaamaan omaa rakennusta, terassia, taloa, kattoa tai ulkokalustetta. Sattui tulemaan kilpailu sopivaan kohtaan, joten meidän kohdetta voi äänestää tästä linkistä! :D

tikkurila_paita

3 Comments

  1. Terassin rakentaminen on monilla edessä tulevanakin kesänä, joten varmasti hyötyvät tästä kirjoituksesta. Hyviä ohjeita ja havainnollistavia kuvia :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s