comments 4

Tapettia lastenhuoneeseen

Pikkuisen huoneessa oli keltapunaista kukkatapettia, joka ei pojan huoneeseen oikein sopinut. En halunnut tilalle mitään lässynlässyn vaaleansinistä vauvatapettia, vaan simppeliä graafista tapettia, joka kestää aikaa ja natsaa muuhunkin sisustukseen.

Lastenhuoneen sopivaa tapettia oli tosi vaikea löytää. Etsin tapettia pitkään, ja viimein mieluinen tapetti löytyi Ferm Living -mallistosta. Tätä ihanaa Half Moon -printtiä on meidän kylpyhuoneen suihkuverhossa, ja toimii tosi kivasti myös lastenhuoneessa.

tapetti_tuoli

FW157-3

Vanhan tapetin poisto oli tietysti se ensimmäinen vaihe, johon meni jokunen tunti. Aluksi oli hieman hankaluuksia poistamisessa, mutta reilusti vettä suihkuttamalla se pala palalta viimein irtosi.

poistoa

tapetin_irroitus

vanha_tapetti

tapettia_seinaan

tapettia_seinaan2

Huone tapetoitiin jo viime joukukuussa, mutta nyt vasta sain otettua valmiista seinästä kuvia ja koottua kuvamateriaalia kasaan. Olen tosi tyytyväinen tapetin valintaan. Se sopii täydellisesti lastenhuoneeseen ja kestää helposti vuosia eteenpäin.

kauris_taulu_halfmoon

kauris

ferm_half_moon

halfmoon_tapetti

4 Comments

 1. Hanni

  Moikka!
  Kivasti olette laittaneet taloa!
  Mua närästää se, että siellä näköjään jotkut tietyt ihmiset vieläkin ajattelee, että me ihan tahallaan ei oltu hoidettu pihaa. Ihan vaan ilkeyttämme pelkästään kitkettiin, niitettiin ja myrkytettiin niitä rikkaruohoja ja istutettiin edes jotain puskantynkää estämään vuohenputken voittokulkua (siinä onnistumatta). Ihan vaan välinpitämättömyyttämme jätettiin pihan kunnostus -joka varmaan olisi maksanut useamman tonnin-tekemättä. Varsinkin, kun se piha oli ehkä vielä kauheampi levähtäneine jättimäisine marjakuusineen, mäntyineen ja koristeomenapuineen meidän sinne muuttaessa.
  Arvaan kyllä, ketkä on näin ystävällisiä teille tokaisseet…Meillä oli koko asumisen ajan tarkoitus laittaa etupiha kuosiin. Neljän lapsen kanssa vaan se aika ja raha tuppaa valumaan vallan muuhun kuin pihan laittoon. Mutta hienoa, että saatte sen nyt siistiksi, että Eira kehtaa taas kutsua vieraita kylään, kun ei enää tarvitse hävetä :D
  Kivaa kesää sinne!
  Terkuin muuan Rouva Lika, Röhnä ja Töhnä

  • Moikka ja kiitos!

   Jos tuota putkistoremonttia ei oltais tehty ja etupihaa sen ansioista revitty auki, tuskin meilläkään liiemmin intoa olisi ollut laittaa etupihaa kokonaan uusiksi. Siinä olisi ollut tuplasti isompi homma, koska siinä oli isoa kiveä, puuta ja puskaa. Konehan sen mylläsi valmiiksi, joten ei meillä ollut vaihtoehtoa kuin siistiä se sitten kunnolla. On siinäkin oma hommansa, mutta tuleepahan tehtyä. Ymmärrän täysin siis teitä, että homma olisi ollut aiemmin lähes mahdoton.. Joten don’t worry, mekin kuullaan vähän väliä kommentteja meidän tekemisistä. Taloyhtiön ihanuutta ;)

   Ihanaa kesää teidän perheelle! Tulkaa pyörähtämään kylässä, kun ollaan saatu piha-alue ja terassi kuntoon! :)

 2. Pingback: tapettia seinään | Puronmutka

 3. Pingback: Liitutaulumaalia lastenhuoneeseen | Design Wash

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s