comment 0

Ideoita terassin rakentamiseen

Olemme tässä pyöritelleet muutamia ideoita, miten ja mistä rakennamme terassin. Isäntä oli jo hankkimassa terassilautaa, mutta hänen valintansa eivät minua miellyttäneet. Vaihtoehtoina oli vihreä tai ruskea kestopuu. Yök. En innostunut kummastakaan, vaikka tiesin, ettei 60 neliön terassiin parasta mahdollista puuta olekaan varaa laittaa.

Pakko oli keksiä jokin muu vaihtoehto, ja näillä näkymin terassipuuksi tulee 28 x 120 lehtikuusi. Siinä on hyvä väri ja se vielä harmaantuu ajan myötä, eli muuttuu entistä paremmaksi sävyltään. Vähän kustannukset nousee, mutta ihan sama, kunhan näyttää hyvälle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Terassin reunoihin voisi rakentaa L-muotoon penkit, jatkuen yhtenäisesti terassilaudasta. Penkit olisi siinä aina, eikä tarvitsisi huonon sään aikan raahata varastoon. Tyynyillä saa ilmettä ja istuinpehmusteilla mukavuutta.

whiteandwood

sofawindow

sofa

hay

Toiselle puolelle voisi tulla istutuslaatikoita, jotka olisi niinikään terassipuusta rakennettu. Laatikoihin upotetaan spottivaloja, joten illan hämärtyessä terassille saadaan lämmintä tunnelmaa. Valaistu terassi tuo lisää ilmettä pimeään aikaan myös sisältä katsoen.

Havukasveja sekä muita simppeleitä ulkokasveja laatikoihin ja betoniruukkuihin. Sisustuskivillä voi viimeistellä istutukset.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s