comments 2

Muutto edessä

Kaupallinen yhteistyö / Grabbarna Flytt

Vaikuttaa vahvasti siltä, että meidän talo on tulossa myyntiin tänä kesänä. Tämähän tarkoittaa sitä, että uusi koti on löytynyt! Vielä ei ole mustaa valkoisella, mutta sana painakoon yhtä paljon. Olen todella helpottunut, että tällä kertaa koti löytyi jo kolmannella näytöllä, eikä tarvitse enää roikkua Etuoven sivuilla, saati ravata näytöiltä toiselle. Oikeastaan tuo asunto ei ollut edes vielä myynnissä, eikä virallista asuntonäyttöä kerinnyt olemaan. Kerron tästä myöhemmin lisää, kun asiat ovat sen suhteen varmistuneet. Mutta kai sitä silti uskaltaa jo hieman ilakoida, hih!

Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, muuttokuorma siirtyy uuteen osoitteeseen syys-lokakuun vaihteessa. Tässä tosiaan pitäisi ensin myydä nykyinen talomme, ja sitä ennen hoitaa keskeneräiset remontit valmiiksi. Myös uuden asunnon suhteen on vielä paljon puuhaa.

Nyt kun olen muuttamassa yksin, eikä taloudesta löydy raakaa miesvoimaa, täytyy harkita muuttofirman palveluja. Sain meiliä Grabbarna Flytt -muuttopalveluita tarjoavalta yritykseltä. Kun kävin tutustumassa heidän nettisivuihin, meni pasmat vähän sekaisin! Well hello guys, tulkaa vaan kantamaan mun tavarat! Huhhuh. Ei haittais ollenkaan, että nuo salskeat nuoret miehet hoitaisi homman puolestani ja minä voisin siemailla kahvia siinä sivussa. Niin, ja nautiskella silmänruoasta. Ai kauhee. No käykää nyt itse kattomassa, niin tiedätte mistä puhun :D

Grabbarna Flyttin tarina on tosi symppis. Se sai alkunsa vuonna 2015 kolmen opiskelijan toimesta. Alussa pojat halusi tienata hieman taskurahaa ja saada ilmaista treeniä painavien kalusteiden kannon myötä. Hommahan lähti nopeasti lentoon ja pian kannettiin jo muidenkin kuin vain sukulaisten muuttokamoja.

Tällä hetkellä Grabbarna Flytt koostuu jo 60 reippaan kundin ringistä ja palvelut ovat laajentuneet pakkaamiseen, varastointiin sekä muuttosiivoukseen. Grabbarna Flytt muuttopalvelut toimii Uudenmaan alueella sekä Tukholmassa. Taidanpa tilata kundit syksymmällä paikalle!

On kyllä jännää aikaa tämä. Kodin vaihtaminen on aina iso juttu, siinä samalla kun vaihtuu elämässä uusi sivu. Tällä kertaa vaihtuu kokonaan uusi luku. Vaikka taustalla on haikeutta, olen tosi innoissani! Muuttaminen tuntui pitkään ahdistavalta ajatukselta, koska en tiennyt mihin menen. Oli tosi vaikea edes ajatella lähtevänsä mihinkään. Mutta nythän tilanne on täysin eri! Saako jo pakata!?

Osa huonekaluista menee myyntiin, mutta suurinosa taitaa tulla mukaan. Neliöitä uudessa kodissa on sen verran vähemmän, eikä siellä ole erillistä työhuonetta, joten osasta täytyy luopua. Karsiminen on itselleni tosi helppoa, ja sitä olenkin tehnyt jo isolla kädellä. Aika moni kaappi ja laatikosto alkaa olla tyhjänä. Onhan se ollut tiedossa, että muutto on edessä enivei jossain kohtaa, joten sillä silmällä tyhjennystä olen tehnytkin.

Onneksi tässä on silti vielä hyvin aikaa. Haluan nauttia näistä hetkistä ja muutosten tuulista, jotka puhaltaa. Olen tähän kaikkeen enemmän kuin valmis.

2 Comments

  1. Mari

    Paljon onnea uuteen elämänvaiheeseen Tiina. :) Vaikka onkin klisee sanonta, niin kyllä elämä kantaa, ja kesää vasten on jotenkin uutta energia tehdä muutoksia elämäänsä.

    • Kiitos paljon Mari! Se on just noin, kyllä elämä kantaa ja asiat aina järjestyy. Sen voimilla tässä on jaksettukin :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s