comments 6

Artikkeli Helsingin Sanomissa

Osa on ehkä huomannut, että Hesarissa oli juttua kodistamme. Jutun aihe käsitteli pääosin valkoista sisustusta ja minimalismia, mutta sivuttiin myös hometalohistoriaamme.

Toimittaja otti viime keväänä yhteyttä ja kysyi halukkuuttani mukaan juttuun. Jutun lähtökohtana oli se, kun sisustuksen saralla sanotaan usein, että valkoisten kotien aika on ohi, mutta käytännössä näin ei ole. Valkoista käytetään edelleen sisustuksessa paljon, vaikka trendit kertoisivatkin muuta. Suhtaudun hieman varauksella sanomalehtiin, koska niissä saatetaan ampua toisinaan yli. Jutun aihe kuulosti kuitenkin kiinnostavalta ja asialliselta, joten lupauduin mukaan.

Sain luettavaksi ja korjattavaksi jutun ennen julkaisua, jotta faktat ovat varmasti oikein. Muutamaa kärjistettyä kohtaa en olisi halunnut ollenkaan mukaan, mutta koska tavoitteena oli saada niitä kuulusia klikkejä, oli myönnyttävä. Tärkeintä itselleni oli, että juttu on täysin fakta.

Juttu oli sunnuntaina lehdessä jopa neljän sivun verran ja nyt se on luettavissa myös HS:n sivuilla. Eilen se oli toiseksi luetuin. Melkosta! Aiemmin se oli kaikkien luettavissa, mutta nyt olikin laitettu maksulliseksi, kun veti hyvin. Jos juttu kiinnostaa, eikä ole HS Digin tilaaja, voi ottaa maksuttoman kokeilun kuukaudeksi käyttöönsä.

Olen saanut valtavat määrät ihanaa palautetta, kiitos jokaiselle niistä! Oma lukunsa on sitten kommenttiosiot, joihin vedetään usein täyslaidallisia. Silti ihan mielenkiintoista keskustelua, vaikka negaa olikin odotettavissa. Valkoinen ja minimalistinen koti herätti paljon erilaisia reaktioita, jotkut kauhistelevat, jotkut ihastelevat. Kyllähän se kieltämättä vähän jännitti millainen lopullinen juttu tulee olemaan. Olen kyllä oikein tyytyväinen!

6 Comments

  1. Johanna

    Ihailen sinnikyyttänne perheenä läpi vaikeiden asioiden. Koti, jonka pitäisi olla turva-asema, ei sitä teille ole aina ollutkaan. Ihanaa, että teillä on nyt kaunis ja toimiva ja ennenkaikkea terve ja turvallinen koti. Kaikkea hyvää syksyyn koko perheelle!

    • Voi miten sydäntä lämmittävä kommentti, kiitos ♥ Paljonhan nuo ikävät kokemukset opettivat ja siksi ollaan tosi kiitollisia nykyisestä tilanteesta, osaa arvostaa monia itsestäänselviäkin asioita paljon enemmän.

      Ihanaa syksyä myös sinulle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s