comments 6

Uniikki CLT-talo myynnissä

Myynnissä olevia asuntoja on tosi hauska selailla. En taida olla ainut, jolle se on harmiton ajanviete ilman todellisia muuttoaikeita. On vaan niin mielenkiintoista kurkistaa ihmisten koteihin ja heittäytyä siinä samalla haaveilemaan. Saattaahan tuossa hommassa piileä pieni riski, nimittäin joillekin on käynyt niin, että se unelmakoti ilmestyy odottamatta eteen ja sitten se on menoa.

Tällä hetkellä monen tuttavan koti on myynnissä ja yksi niistä on mielettömän upea uniikki CLT-massiivipuulevystä valmistettu omakotitalo Espoon Kuurinniityssä. Olen käynyt paikanpäällä pikkujoulujen merkeissä kolme vuotta sitten ja haukoin vain henkeä jokaisessa tilassa. En ollut aiemmin nähnyt mitään vastaavaa! Aivan mielettömän upeasti suunniteltu ja toteutettu koti jokaista yksityiskohtaa myöten. Kodissa on useat kalusteet toteutettu mittatilauksena ja pieteetillä, ja kodin harkittu sisustus kruunaa tämän jalokiven.

Tässäpä pääsette kurkistamaan tähän upeuteen, myyntikuvat on ottanut Riikka Kantinkoski.

Miten koti voikin olla samaan aikaan niin moderni, kodikas, trendikäs, ajaton, hauska, tyylikäs, persoonallinen, minimalistinen, runsas ja mielenkiintoinen! Tämä kaksikerroksinen unelmakoti on nyt myynnissä ja täällä on myynti-ilmoitus, jossa myös ulkokuvia nähtävillä. Myyjillä on uusi unelma jo rakenteilla ja joku onnellinen saa tämän itselleen. Eikö olekin ihana!

6 Comments

 1. Oo, ihan huikea! 😍 Ihania yksityiskohtia.

  Btw osui silmään, että mattamustassa Tapwellin suihkussa kromiset kiinnikkeet. Meidänkin paketissa oli väärät 😞 Mutta asentaja onneksi tajusi > lähettivät taksilla oikeat super nopeasti :)
  Tuskin jaksavat asialle enää mitään tehdä… mutta harkitse mainitsetko. Eivät pahasti tosiaan häiritse!

  Syysterveisin,
  Riika

  • Aivan mieletön koti!

   Mahtaakohan olla eroja noissa, kun olen nähnyt kokonaan mustia suihkuja ja sitten kromisilla osilla? Riippuu varmaan mallista, kun pieniä eroja tuntuisi olevan sitä mukaan kun mallisto uudistuu.

   Koti onkin jo myyty, eli varmaan keskittyvät nyt uuteen rakentuvaan kotiin :)

  • Jenni Lindroos

   Moi Riikka,

   Meidän suihku on ihan niitä ensimmäisiä Tapwellin toimittamia mattamustia suihkuja ja kun suihku asennettiin, mattamustia kiinnikkeitä ei ollut. Käsisuihkun pidikkeen vaihdatimme kromin sävyiseen, koska mattamusta maali ei kestä niin kovaa hankaavaa käyttöä. Kromisia yksityiskohtia löytyy paljonkin kylppäristä: saunan seinän kiinnikkeet, vessan huuhtelupainikkeesta jne. eli otin aikanaan suihkunkin kiinnikkeet huomioon kokonaisuutta suunnitellessani!

   Kiitos kuitenkin hyvästä huomiosta, jollekin suihkua harkitsevalle kullan arvoinen tieto!

   T: talon omistaja

 2. Elina

  Hei,
  harmi, en ehtinyt nähdä talon myynti-ilmoitusta. Omia suunnitelmia aatellen, saisikohan mistään tietää, kuka mahtaa olla suunnitellut talon ja kenen käsialaa sisustus (esim kiintokalusteet ovat hienoja) on?

  • Moikka, joo se kerkesi jo mennä kaupaksi. Otahan yhteyttä myyjään Jenniin, hän osaa antaa vastauksia :) Löytyy Instasta nimellä @lindroosjenni

  • Jenni Lindroos

   Moi Elina,

   Talon on suunnitellut Tapani Takkunen. Kiintokalusteet ja sisätilat olen suunnitellut itse, keittiötä lukuun ottamatta, kiintokalusteet toteutti puuseppä Handyhand. Keittiö taas on Valantin mallistosta, mutta Valantin keittiöpuoli meni valitettavasti konkurssiin, joten vastaavaa keittiötä ei enää saa mistään, ellei suunnittele sitä itse puusepällä. Tanskalaisella Vipp:illä toki on saman henkinen keittiö, mutta se on aika arvokas.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s