comment 0

Habitare 2019

Syksyn inspiroivin sisustustapahtuma Habitare starttasi eilen. Erityisiä odotuksia messuista ei oikeastaan ollut, mutta se mitä ennakkoon somessa vilahti, vaikutti messut käymisen arvoisilta – ja sitä ne todellakin olivat. Niin mielettömän kauniita osastoja, joissa oli nähtävillä mielenkiintoisia uusia tuotteita, laadukkaita materiaaleja ja upeita väriyhdistelmiä. Tässä koostettuna nyt messujen parhaita paloja!

Decorativin yksinkertainen osasto miellytti tosi paljon. Toimiva paketti, jossa materiaalien ja muotojen kombo kolahti täydellisesti yksiin.

Yksi suosikeistani oli Vieser, jonka osasto oli ihanan minimalistinen ja erittäin kutsuva. Tuotteita esiteltiin hyvin yksinkertaisella tavalla, selkeästi ja kauniisti. Silmä lepäsi.

Asun oli jälleen kerran pettämätön. Aina niin kaunista, tyylikästä ja viimeisteltyä – samaan aikaan ajatonta ja täysin ajan hengessä.

Matrin osasto oli aivan ihana, todella lämminhenkinen. Taas tänäkin vuonna viihdyin osastolla erityisen hyvin. Luonnonmateriaalit, pehmeät sävyt ja yksinkertaisen kauniisti toteuttu messuosasto oli täys kymppi.

En tiedä, onko kiinteistövälitysfirmoja ollut Habitaressa yleensä, mutta BO hoitaa tämänkin homman ja millä tyylillä! Piti mennä heidän tupareihin aamupäivällä, mutta niin vain taas aika meni missälie ja brunssi jäi välistä. Kävin tutustumassa jälkikäteen osastoon ja valtavan hienoon Kitzenin keittiökonseptiin kuola valuen. Aamiaiskaappi oli viety seuraavalle tasolle, nimittäin siirrettäviin keittiöseiniin!

Verkkokaupan älykoti oli todella kutsuva. Piilotettua tekniikkaa näin tyylikkäästi sisustetussa ympäristössä. Tekniikkaan tutustuminen jäi vähemmälle, kun piti ihastella kaikkea muuta. Pidettiin samalla blogisiskojen kanssa tunnin mittainen torikokous. Hyvät puitteet siihen hommaan.

Myös värejä messuilla nähtiin ja mikäs muukaan sieltä nousi rohkealla, mutta hallitulla väri-iloittelulla esiin, kuin Hakola! Hakolan osastolla oli uutuustuotteita esillä ja niitä piti tietysti koeistua ja hiplailla.

Muoto2 osastolla oli materiaalien, muotojen ja värien kanssa onnistuttu hienosti.

Kiitos Habitare, olit erittäin antoisa tänä vuonna! Luonnonmateriaalit, pehmeät sävyt ja pyöreät muodot  olivat vahvasti esillä monilla osastoilla. Rakastuin niin moneen tuotteeseen. Jos mietit messuille lähtemistä, suosittelen vahvasti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s