comments 4

Lapsivapaa viikko vierähti

Täällä on nautittu lapsivapaasta viikosta, kun molemmat lapsokaiset lähtivät viettämään ensimmäistä kesälomaviikkoaan vanhempieni luokse Keski-Suomeen. Oli itkussa pidättelemistä, kun auto starttasi pihasta. Tämä on nimittäin ihka ensimmäinen kerta, kun pienempikin nappula on poissa kotoa ja vieläpä useamman yön. Onhan tätä odotettu ja kieltämättä on hyvältä tuntunut. Viikko on mennyt todella nopeasti ja huomenna mennäänkin jo hakemaan naperot takaisin, siitä sitten lähdetään samalla lennolla mökkeilemään Turun saaristoon ystäväperheiden kanssa.

Lapseton viikko on hyödynnetty taloa maalaamalla. Ihan koko taloa ei tässä ajassa keritty maalaamaan, mutta ainakin hyvään alkuun on päästy. Julkisivun ilme muuttuu aika hurjasti! Kuvia on tietysti tulossa blogiin heti kun alkaa olla valmiimpaa, Instan storyssa pääsee välillä kurkkimaan edistymistä.

Kesä tuntuu heilahtavan vauhdilla ohi. Nyt mennään jo heinäkuun puolivälissä, kreisiä. Jospa ne helteet tulisi vielä takaisin, kesäkin tuntuisi enemmän kesältä. Onneks lämmöstä on saatu jonkin verran nauttia, ihan hyvä kesä ilmojen puolesta ollut. Itsehän olen innoissani jos vettä sataa, koska nuo meidän puskat tarvitsee vettä pienen järven verran.

Kummempia kesälomailuja meillä ei taida olla tiedossa, mitä nyt mökkeilyä ja pientä kesäretkeä. Ehkä jotain extemporea voisi keksiä, kunhan saadaan ensin piha- ja maalaushommat kutakuinkin mallilleen. Voi niitä lomareissuja tehdä sitten syksymmälläkin, ei sen väliä. Itse kaipaan enemmän touhua ja tekemistä, vaikka leppoisa oleilu passaa myös vallan hyvin. Sitä olen myös muistanut tehdä lapsettoman viikon aikana, ettei nyt pelkästään rehkimiseksi ole mennyt. Isäntä se on tuolla niska limassa painanut.

Mitään villiä baaribilehile-meininkiä meillä ei ole täällä ollut, vaikka se jopa mielessä kävikin, että pitäisikö lähtee rimpsalle yhdessä, kerrankin kun lapset on muualla jo valmiiksi hoidossa. Kotisohva vei heittämällä voiton. Tuli krapula jo pelkästä ajatuksesta. Ha!

Jännä homma kävi tänään, kun suosittu minimalismia käsittelevä Minimalismi Life julkaisi meitsin blogipostauksen sivuillaan, jossa kerroin minimalistisesta elämäntyylistä! Olen hurjan otettu tuosta kunniasta. Heidän sivuiltaan löytyy paljon loistavia artikkeleita, itsekin olen siellä muutaman ahaa-elämyksen saanut. Postaukseni löytyy täältä, joka on englanniksi ja minun toivomuksesta, mutta heidän toimesta editoitu, eli kielioppivirheet korjattu.

Moni ulkomaalainen seuraaja on pyytänyt, että kirjoittaisin blogia myös englanniksi, mutta enpä tiedä. Ei meinaa tämä suomenkielikään luonnistua. Jotenkin englanti on itselleni sen verran haasteellista, eikä kehtaisi turvautua joka kerta Google Translateen, vaikka siitä paljon apua onkin. Jotkut kirjoittavat pienen pätkän englantia tiivistettynä postausten loppuun, ehkä sellaisen saisin tehtyä. Tai sitten jatkan suosiolla suomeksi ja siellä Instassa sitten höpisen lauseen tai pari englanniksi.

4 Comments

  1. Minna

    Missä säilytät kodin pienet tarvikkeet, kuten kynät, nitojat, tärkeät paperit, lasten askartelut, valokuvat jne? Olisi kiva nähdä postaus tuollaisten tavaroiden säilytysratkaisuista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s