comments 6

Minimalistin taivas – Minimalissimo

Tänään kilahti sähköpostiin sellainen viesti, että piti oikein silmiä hieraista. Kun ymmärsin mistä on kyse, tuli ihan itku ja melkein hyperventiloin. Onnesta.

Minimalissimo on kansainvälinen verkkojulkaisu ja printtilehti, joka esittelee järjettömän upeaa minimalistista arkkitehtuuria, valokuvausta, muotia, tuotteita, taidetta ja vaikka mitä muuta. Se on minimalistin taivas ja sanomattakin selvää, että se on itselleni inspiraation lähde. Ehdottomasti yksi suurimmista.

Sähköpostissa luki, että he haluaisivat julkaista artikkelin kodistamme. Että jos saisin laitettua heille korkearesoluutioiset kuvat samantien. No minähän tein kuvat ja lähetin ne – samalla haukkoen henkeä ja miettien onko tämä oikeasti totta. Meidän koti Minimalissimossa? Unelma, josta en ikinä olisi edes uskaltanut unelmoida! Niiden kaikkien luksuslukaalien keskellä, never.

Kun olin lähettänyt kuvat, meni maksimissaan tunti kun sain viestin, että artikkeli on julkaistu! He olivat kirjoittaneet aivan ihanan artikkelin meidän kodista ja sisustustyylistäni, ja siellä sitä todentotta nyt ollaan. Ihan epätodellista. Hullua! Tällainen luo kyllä uskoa omaan tekemiseen, että joku tykkää ja arvostaa. Ja että saa olla itse muille inspiraationa, vieläpä tuommoisessa seurassa. Tuntuu ihan tosi hyvälle. Kauhee kun alkaa taas itkettämään. Huh.

Artikkeli löytyy täältä ♥ Kannattaa vilkaista mitä muuta Minimalissimosta löytyy, ihan mielettömiä juttuja! Minimalistin silmiä hivelee oikein kunnolla.

6 Comments

 1. Tiina Savolainen

  Hyvä juttu. Kiva, että oot saanu suunnallesi vahvistusta. Onneeee.

 2. Kipetsu

  Hienoa. Asumme vuokralla eikä voi olla minimalisti kun kaapistoa ei voi tilata uusiksi eikä asentaa. Ei ole varaa ostaa kalliita design huonekaluja.

  • Minimalismi ei katso tuloja, eikä sitä, asuuko vuokralla vai omistusasunnossa. Minimalismi ei tarkoita kalliita huonekaluja. Minimalismi on ajattelutapa, toimintatapa ja elämäntyyli. Sitä voi harjoittaa vähän, paljon tai ei ollenkaan. Minimalismi on elämän yksinkertaistamista. Kaappien sisältö on vain murto-osa minimalismista.

   Tulen kirjoittamaan minimalismista enemmän, joten kannattaa pysyä kuulolla, jos minimalismi kiinnostaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s