comments 2

Kevättalven kuulumiset

Niin heilahti kuukausi ohi kuin huomaamatta. Viimeksi päivittelin blogiin lasten jatkuvista sairasteluista ja sama homma sitten vain jatkui ja jatkui, joka päivä oli jompi kumpi kipeänä, itsekin siinä välissä.

Tämä viikko alkoi huomattavasti paremmin, kun saimme molemmat pojat päiväkotiin, eikä kesken päivää puhelua kuumeen nousemista tai muusta ole tullut (ainakaan vielä). Todella toivon, että pöpöt pysyvät nyt poissa ja voin viimein keskittyä kunnolla töihin. Isäntä kun lähtee perjantaina viikon reissuun Balille ja minä jään lasten kanssa kotiin, joten terveet päivät ovat enemmän kuin tervetulleita. Muuten tulee päivistä pitkiä.

Sairastelujen takia olen joutunut harmillisesti perumaan monet kivat menot. Oma jaksaminen on ollut muutenkin vähän kortilla. Vaikka olen yöni nukkunut ihan hyvin, saatan silti kaivata päiväunia. Ja välillä sitä onkin tipahdettu, kun ei enää silmät pysy auki. Ehkä tämä on vaan raudanpuutetta. Minulla on hemoglobiini ollut aina tosi alhainen, välillä mennyt jopa anemian puolelle eli alle 100. Täytyy varmaan käydä hakemassa rautakuuri, jospa se auttaisi.

Juhlittiin viikonloppuna ystäväni tupareita, kolmannen lapsen syntymää, varpajaisia sekä lätkän MM-kultaa. Ystäväni mies oli siis valmentamassa Suomen Nuoria Leijonia toisaalla, kun heidän vauvansa syntyi. Ja vauva siis syntyi ihan samaan aikaan, kun peli ratkesi ja kultaa tuli. Ystäväni meni vastasyntyneen poikavauvan kanssa kentälle isiä vastaan ja tästä mielettömän ihanasta kohtaamisesta oli uutisissakin pätkä nähtävissä. Kurkkaa video täältä. Edelleen menee pala kurkkuun, kun katson tuota videota. Ihanat rakkaat ♥

No mutta, meillä oli ihan mahtavat bileet (Instan storyssa olikin pari videota illasta heheh) ja teki ihan älyttömän hyvää pieni irtiotto. Tulee nykyään niin vähän käytyä missään. Oikeastaan ihan liian harvoin. Vaikkei baarielämä ole oma juttu enää tippaakaan, on ystävien kanssa juhliminen mahtavaa. Ja ihan rentoa ottaa sitä drinkkiäkin, nollata omaa arkea. Jaksaa sitten taas ihan eri tavalla. Melko myöhäseksi se ilta meni, mutta sain aamulla nukkua onneksi niin pitkään kuin nukutti, eikä krapulaa edes tullut. Kai sitä sitten ihan maltillisesti mentiin.

Työhommissa on kiva vilinä meneillään, vaikka samalla uusia projekteja kovasti hamuilenkin. Laitoin yritykselleni omat Instasivut pystyyn, jossa pääsee nopealla silmäyksellä näkemään mitä olen puuhastellut. Pian saan laitettua sinne uusimpia töitä nähtäville, jotka alkaa olla viittä vaille valmiina.

Pidettiin asiakkaan kanssa eilen meillä palaveri ja ylläripylläri se venyi iltamyöhään, kun oli vaan niin kivaa. Saatiinhan me töitäkin tehtyä, vaikka jatkuvasti lähti sivuraiteille. Ollaan siis tekemässä verkkokauppaa, jotka saadaan hyvällä lykyllä tällä viikolla auki. Kyseessä on uusi tyylikäs lastenvaatemerkki Laurou ja mallistoa on nähtävissä jo Instagramissa. Lauroun perustaja Pia on kyllä ihan mieletön persoona. Ihailen tämän mimmin näkemyksiä, luovuutta ja asennetta, ja olen todella otettu, että pääsen hänen luomalleen brändille rakentamaan verkkokaupan.

Meillä muuten kävi reilu viikko sitten siivooja! Siis ihka ensimmäistä kertaa. Freskalta otettiin yhteyttä yhteistyön tiimoilta, eikä kahta kertaa tarvinnut miettiä kiinnostaako. Miten mahtavaa olikaan, kun joku toinen imuroi, pesee lattiat, jynssää kylppärin, pyhkii pölyt ja pesee peilit. Tästähän olen haaveillut ties kuinka kauan ja nyt se tapahtui. Se oli juuri niin siistiä, kuin kuvitella saattaa. Ja siis kirjaimellisesti siistiä. Kun on ammattilainen asialla, on työnjälki todella ihailtavaa. Todellakin otan siivoojan meille vielä uudemman kerran! Olisi niin ihanaa, jos siivooja kävisi vaikka joka kuukausi. Tässä kuitenkin tulee järjesteltyä ja siivoiltua joka päivä jotakin, niin kieltämättä auttaisi, että edes vähän saisi apua.

Jos kotisiivous kiinnostaa, saat 25 € alennuksen Freskalta koodilla DESIGNWASH. Tämän alennuksen saa ensitilausten yhteydessä. Tuossa laskeskelin, ettei jää ollenkaan paha hinta kotivähennysten jälkeen. Siivooja oli meillä 2,5 tuntia ja siinä ajassa sai kyllä paljon aikaiseksi. Jatkossa ottaisin hänet ehkä 3-4 tunniksi, jolloin kaikki tilat käydään kunnolla läpi. Nyt jäi lastenhuone ja kodinhoitohuone siivoamatta omasta toivomuksestani, koska ne oli samaan aikaan käytössä. Olin siis siivouksen ajan kotona tekemässä omia maalausprojekteja.

Tänne siis kuuluu ihan hyvää. Toisinaan tuskailua arjen haasteiden kanssa, kun taas seuraavassa hetkessä tulee fiilisteltyä kaikesta siitä mitä just tässä ja nyt on. Toivottavasti kerkeän nyt useammin blogin pariin, olisi niin monta aihetta raapusteltavana.

2 Comments

 1. Meiju

  Meilläkin kävi Freska – kaukana ammattilaissiivouksesta. Olin ensin tosi iloinen, kun olivat työllistäneet suomea puhumattoman naisen (siis oikeasti, koska työllistyminen kotouttamiseen kannalta tosi tärkeää) jota ohjeistin englanniksi ja osan jutuista hän katsoi google kääntäjällä (jättämäni laput). Nooooo.. silloin freskalla oli vielä ikkunanpesu, joka tarkoitti ikkunoiden läästimistä mikrokuituliinalla (ikkunanpesuvälineet kuivina lattialla) ja sälekaihtimien solmuun laittamista. Meillä on vähän tavaraa ja helppo siivota, mutta ihan ei 6,5 tuntia riittänyt siihen, että olisi saanut vessan lattialta muoviroskan siivottua. Eli mikäli yhtään olen tulkinnut oikein tarkkuuttasi siivous- ja sisustusasioissa, niin teille on lähetetty ekalla kerralla joku oikea siivoja (tai saat yhteistyöstä tosi hyvän korvauksen) mutta en ole kuullut kenenkään tarkan ihmisen päättäneen freskaa kotiinsa kahta kertaa. Sopivat sellaisten kotien siivoukseen, jossa lelujen kerääminen ja lapsentasoinen imurointi riittää. Palauttivat ystävällisesti kyllä rahat, koska kuvamateriaali puhui puolestaan.. eli suosittelisin Freskaa lähinnä sellaiseen laivojen rantasiivous -tyyppiseen ratkaisuun, jossa kiireellä tehdään siistin näköistä.
  Ihanaa, jos teille osui parempi poikkeus, mutta suosittelen olemaan tarkkana jatkossa! Tiedän useamman pettyneen todella pahasti Freskaan.

  • Onpas sulla takana harmillinen kokemus :( Itse olin aiemmin kuullut Freskasta sekä hyvää että huonoa, joten tietysti vähän jännitti miten menee. Olisin toivonut ikkunanpesua, mutta sitä heillä ei tosiaan tällä hetkellä ollut palveluissa tarjolla, joten pyysin siivoamaan nuo mitä luettelinkin.

   Ja kyllä, olin siivousjälkeen erittäin tyytyväinen ja laitoin vielä Freskaan asiasta viestiä, että voisin jatkossa saman henkilön ottaa (nimi oli Paul), jos päädyn siivouspalvelua uudelleen käyttämään. Todennäköisesti niin tulen tekemään, heti kun taloudellinen puoli antaa myöten, ellei sitten jatkossa tehdä Freskan kanssa blogi- tai someyhteistyötä.

   Pidempiaikaiset blogini lukijat varmasti tietävät, etten turhaan täällä kehu. Olen rehellinen, oli sitten kyseessä yhteistyö tai ei, ja maksettiin niistä tai ei. Jos en ole palveluun tai tuotteeseen tyytyväinen, kerron niistä myös täällä, jos on aihetta. Aina ei saa sitä mitä tilaa.

   Ymmärrän täysin, jos sen yhden ja ensimmäisen kerran on pettynyt yrityksen palveluun, ei jatkossa aio samaa käyttää, mutta jos taas on hyvä kokemus, niin sehän on kaikkien puolesta hyvä asia. Oma kokemus Freskasta oli kyllä tosi hyvä, juuri kuten sen postauksessakin kerroin. Ja ihan oikein olet ymmärtänyt, olen tarkka, mutta joissakin asioissa vaan tosi saamaton, kuten ikkunoiden tai kylppärin pesussa, joihin todellakin on kaipaan apuja!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s