comments 10

Cosy Pocket -sohvan muodonmuutos

Kaupallinen yhteistyö / Hakola

Kuten aiemmin kerroin, telkkarihuoneen Cosy Pocket Wool -sohvaan oli tulossa toiset irtopäälliset sekä toiset jalat. Olin aavistellut, että uusi kokonaisuus olisi mieleisempi, koska värimaailma ja materiaalin tuntu vastaisi enemmän toiveitani. Ajattelin, ettei muutos kovin suuri tule olemaan, mutta yllätyin. Nimittäin se oli! Ei ehkä äkkiseltään ulkopuolisena katsottuna, mutta minun silmissä kyllä.

Kun lähetti toi paketin, lähdin siltä seisomalta vaihtamaan päällisiä. En malttanut hetkeäkään odottaa näkeväni sitä, tekeekö pelkän päällisen vaihtaminen paljoakaan, kun ei mennä kuitenkaan rajusti värikkääseen tai edes tummaan väriin, vaan ennemminkin hienovaraiseen sävymuutokseen.

Cosy Pocket sai ylleen hiekanvärisen Florist-kankaan. Kangas on täysin samaa laatua, kuin meidän vaalean Lazy Classic -kulmadivaanin päällinen on. Jalat vaihtuivat mustiin ohuisiin metallijalkoihin, samat mitkä Lazyssakin on.

Tuli taas se sama tunne, kun silloin Lazyn saapuessa meille. Ihailin sohvaa lumoutuneena ja olin vaan ihan rakastunut! Siis kyllä, rakastunut sohvaan. Niin voi käydä – näemmä useamman kerran. Jotenkin Cosy Pocket pääsi nyt ihan eri tavalla oikeuksiinsa uuden ilmeen myötä, tai ainakin se oli nyt paljon enemmän omaan mieleen, kuin harmaa villakangas puisilla jaloilla. Hiekanväri on ihan täydellinen ja sopii tuohon sohvamalliin just eikä melkein.

Ohuet mustat metallijalat tekevät sohvasta sopivan hienostuneen ja veikeät pyöristykset käsinojissa tuovat sohvalle kivasti persoonaa. Tykkään kokonaisuudesta nyt ihan älyttömän paljon!

Sohvan toisella sivulla on taskut ja täytyy myöntää, että ajatus sohvassa olevista taskuista tuntui alkuunsa vähän hassuilta, mutta nyt olen ihan tykästynyt niihin. En tiedä vaikuttiko päällisten vaihtaminen, mutta nuo taskut on ihan huiput! Ja joo, käytännöllisetkin. Sinne menee helposti kaukosäätimet, lehdet, padit, puhelimet, laturit sun muut.

Ja kuten näkyy, telkkarihuoneeseen on tullut myös uusi seinävalaisin. Kiitos Minishow-blogin Melinalle hyvästä Black Friday vinkistä, olin nimittäin odotellut tuolle Louis Poulsenin AJ -valaisimelle alennusta jo ties kuinka pitkään ja viimein kävi tuuri. Saatiin se eilen illalla asennettua seinälle ja voi juku se sopii tuonne nurkkaan kuin nakutettu sohvan kumppaniksi. Ihan täydellinen lukuvalo.

Olohuoneen ja telkkarihuoneen sohvat sopivat tosi hyvin yksiin. Ne ovat vähän niinkuin sisarukset ja avoimen tilan takia kauempaakin katsottuna näyttää paljon paremmalta ja yhtenäisemmältä, kuin että olisi kaksi erilaista sohvaa. Tai oikeastaan kaksi täysin erilaista menisi, mutta juurikin se aiempi Ikean sohva tuntui tökkivän ja halusin sen takia jakaa tilaa seinällä tai liukuovella. Nyt tilanjakoon ei ole välttämätöntä tarvetta, vaikka joskus saatetaankin väliseinää lisätä.

sohva_tyynyt

Irtopäälliset on kyllä todella näppärät. Hetken jumppailin niitä paikoilleen, mutta miten paljon ilmettä voikaan muokata pelkästään päällisiä ja jalkoja vaihtamalla. Muuttuneen Cosy Pocketin myötä kotimme sisustus asettuu entisestään uomiinsa. On valtava ilo ja kunnia sisustaa kotiamme suomalaisella käsityöosaamisella. Ihana, ihanampi Hakola! En voi muutakuin suositella Hakolan sohvia.

Täytyy sanoa, että odotin tosi paljon, että pääsen kuvaamaan sohvaa uudelleen ja jakamaan kuvat teille. Olisi kiva kuulla, mitä mieltä te olette muuttuneesta ilmeestä! Täällä on sohva nähtävissä aiemmassa kuosissa, eli harmaalla villakankaalla ja puisilla jaloilla. Kumpikos on teidän mielestä parempi kokonaisuus?

Pssst. Blogiin on tulossa piakkoin aivan mieletön arvonta, jossa palkintona superihana Hakolan tuote. Tätä et halua missata, joten pysyhän kuulolla!

10 Comments

 1. Pe

  No ohoh! Kylläpä muuttui, ei uskoisi! Jotenkin keveni ja pieneni silmissä :D ihania molemmat, itse en osaisi valita edes… Meiltä löytyy vanhempi cosy puujaloilla ja rakastan sitä sohvaa, tämä uusikin cosy on mieleeni muodoltaan vaikka taskulle en jotenkin lämpene… Odotan innolla arvontaa ja toivon arpaonnea! ;) aion ehdottomasti ostaa jatkossakin hakolaa, uuteen kotiin ehkäpä isompi sohva<3

  • No sanoppa! Yllätyin kyllä muutoksesta, miten erilainen ilme tuli. Hakolan sohva on kyllä hyvä sijoitus, vissiin vaan tyytyväisiä omistajia niillä taitaa olla :) Toivotan jo nyt arpaonnea! Nimittäin palkinto on kyllä huikee ja varmasti sopii vaikka jokaiseen kotiin ;)

 2. Pieni muutos, mutta sanoisin samaa kuin, mitä itsekin havaitsit. Yhtenäistää tilat toisiinsa ja tuo minusta enemmän pehmeyttä väreihin.

  Onko teillä Hakolan sohvien selkätyynyt pysyneet ryhdikkäinä käytössä vai täytyykö niitä pöyhiä, että pysyvät ryhdikkäinä? Meillä on Adean vastaavan näköinen sohva ja nyt harmittaa, kun en silloin ostohetkellä päässyt testaamaan Hakolaa. Olen kyllästynyt pöyhimiseen. Niissä on täytteenä osittain höyhentä, jotka ilmeisesti painuvat hetkessä kasaan.

  • Kiva kuulla, että kuvien kautta voi myös saman havaita :) Hiekan väri toi kyllä toivottua pehmeyttä kokonaisuuteen.

   Sohvatyynyt on pysynyt tosi hyvin ryhdikkäänä, ei ole tarvinnut koskaan niitä pöyhiä. Osasyynä saattaa ehkä olla se, että lapsi rakentaa jatkuvasti niistä majoja ja hyppytorneja, ja näin ollen tyynyt pöyhiintyvät samalla, ellei ne vaan sitten pysy itsestään hyvänä. Mutta lytyssä ne ei taida olla koskaan. Ymmärrän täysin, että moinen kyllästyttää :/

  • Pe

   Hei, meillä hakolan sohva ja kyllä pitää pöyhiä jos haluaa että pysyy ryhdissä, se kuuluu hakolankin mukaan ominaisuuksiin höyhentäytteisissä tyynyissä…

   • No ni, siellä siis pöyhitään :D Taitaapi tosiaan olla kaikissa höyhentäytteisissä sohvatyynyissä sama homma. Eiköhän meilläkin sit aleta tyynyjä pöyhimään, kun sohvat jää lasten leikeistä rauhaan. Eli ei vissiin ihan hetkeen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s