comments 7

Sympaattinen Cosy Pocket Wool

Kaupallinen yhteistyö / Hakola

Hakolan valikoimiin on tullut uusi sohvamalli Cosy Pocket Wool, joka on pyöreämpi versio Hakolan klassikosta Cosysta. Saimme testattavaksi tämän ihanuuden ja se löysi paikkansa telkkarihuoneesta. Ikean sohva sai sen sijaan lähtöpassit ja pääsee nyt jatkamaan elämäänsä nuoren pariskunnan kodissa.

Cosy Pocketissa istuinsyvyyttä on lisätty, rungon alaosaa on ohennettu ja käsinojat ovat saaneet veikeän pulleat muodot, joista tykkään erityisen paljon! Sohva on ilmeeltään jotenkin tosi sympaattinen, kuitenkin ryhdikäs ja miellyttävä istua. Erikoisuutena sohvassa on istuintyynyt, joiden pehmusteet muotoutuvat lämmön mukaan.

Sohva on verhoiltu meleeratun harmaalla Kvadratin Hallingdal 65 -villakankaalla, jonka värisävy on kauniin pehmeä. Päälliselle suositellaan kuivapesua, mutta koska villakangas tunnetusti hylkii likaa, sopii se kuitenkin lapsiperheistä julkitiloihin vallan mainiosti. Onhan tuo meidän villamattokin saanut useamman kerran pastabolognesea ylleen, mutta niin vain matto puhdisti itse itsensä, kun ensin pyyhkäisi kunnolla kostealla pahimmat pois. Villa on yllättävän helppo ja huoleton materiaali.

Nimensä mukaisesti sohvasta löytyy tasku! Vasemmassa käsinojassa on kaksi iso taskua lehdille ja kaukosäätimelle, joka tuppaa useinmiten olemaan kadoksissa. Nyt on kakella oma vakkaripaikka – tai siis toinen sellainen, kukkaruukun lisäksi.

Halusin kokeilla Edit-hyllyä myös telkkarihuoneeseen ja katsoa miltä se siellä näyttää sohvan kanssa. Aika ihana kokonaisuus! Sohvan jalat ovat saarnia, kuten hyllykin, joten sopiihan ne tosi nätisti yhteen ja ylipäätään tuohon tilaan. Hylly on tuossa nyt vain hetken, kunnes siirrän tv-tason telkkareineen takaisin paikoilleen. Voi kun voisi jättää tilan noin kepeäksi! Eipä se telkkari ole sisustuselementtinä mikään kaunein, mutta joo, meillä sitä katsotaan toisinaan hyvinkin paljon ja eikös telkkarihuoneessa kuuluu olla telkkari, hah.

Cosy Pocket Wool -sohvaa on saatavilla kahta eri kokoa, pienempi on leveydeltään 208 cm ja tuo isompi on 234 cm. Pienempi olis ollut super symppis, mutta isompi sopi meille mitoiltaan paremmin. Nyt sohva on ollut testattavana kuukauden ajan ja pian kokeiluun tulee toinen irtopäällinen, joka vaihdetaan villakankaan tilalle ja samalla vaihdetaan myös toiset jalat. Mitään radikaalia muutosta ei ole tiedossa, mutta mielenkiintoista nähdä miten tilan ilme ja fiilis muuttuu, ja kumpi toimii meillä paremmin.

Stailasin nämä kuvat yksinkertaisesti ja hieman pehmeämmin, yleensä kun käytän mustaa tuomaan kontrastia. Väkersin seinälle tuommosen simppelin koristeen eukalyptuksesta, joka oli harmillisesti kuivahtanut yön aikana, kun en tajunnut nakata veteen. Noh, tarkoitus oli toki se kuivattaa, onhan se ihan kaunis noinkin.

Miltäs sohva vaikuttaa tai tämä nurkkaus? Olisi kiva kuulla teidän mietteitä!

7 Comments

 1. Ihana telkkarihuone teillä ja tuo sohva on todella hieno – meilläkin uuden sohvan hankinta edessä ja tämä pääsee kyllä heti mietintälistalle. Olen jo pitkään puhunut perheelle, että josko meillä voitaisiin telkkarista luopua kokonaan. Yllättäen en ole saanut kovin suurta kannatusta ideani kanssa. :D Ihanaa joulun aikaa!

  • Voi kiitos LauraS! Tuo Cosy Pocket on kyllä ihana, vahva suositus! Tosin enpä ole vielä tavannut tyytymätöntä Hakola-sohvan omistajaa.

   Ai ei mennyt ehdotus läpi, kas :D No juu, meilläkin onneks telkkarin sijainti on sen verran ”huomaamaton” (kuten kuvista näkyy heheh), ettei se sinänsä haittaa, itsekin lösähdän usein päivän päätteeksi katsomaan mitälie hömppiä.

   Klikkasin linkkiäsi, ja vitsit miten söpöjä lastenvaatteita sieltä takaa paljastuikaan. En kestä!

   Ihanaa tunnelmallista joulun aikaa myös sinne!

 2. Tiina

  Meilläkin sohva mietinnässä. Meillä rivitalo kämppä kahdessa kerroksessa, mutta vain toisessa missä sohva niin ilmanlämpöpumppu. Sen takia mietin että jos yhtä lämpimiä kesiä, niin mahtuuko ”hetkellisesti” nukkumaan tuolla sohvalla. En millään haluaisi ostaa vuodesohva koska ne vaan on isoja eikä kevyen näköisiäkään.

 3. Suvi

  10 vuotta vanha, kylläkin yllättävän hyväkuntoinen ja tykätty olohuoneen sohva menossa vaihtoon.
  Kierretty jo kaikki huonekaluliikkeet ja juurikin tämä isompi koko (234cm) Cosy Pocketista on nyt suursuosikki. Ainoa huono puoli, ettei täällä ole lähimaillakaan liikettä, jossa sohvaa voisi koeistua ( ja -maata).. Entinen sohva 280cm leveä, mutta käsinojat vievät 50cm pois istumaleveydestä. Nyt haetaan sirompaa, hiekan väristä, korkeilla jaloilla olevaa sohvaa.
  Olisi kiva kuulla käyttökokemuksia ja nähdä eri päällisellä ja jaloilla tämä sohva..

  • Olen tekemässä lähipäivinä uutta postausta tuosta Cosy Pocketista (heti kun saan valokuvattua) ja nyt on tosiaan uudella kankaalla ja uusilla jaloilla ollut hetken, ja voin sanoa, että kokonaisuus on mielettömän upea! Tykkään itse ihan tosi paljon ja luulen, että tämä versio saattaisi olla toivomasi.

   Hakolan sivuilla lukee näin: ”Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tai löydät tuotteesta valmistusvirheen voit palauttaa sen käyttämättömänä ja vahingoittumattomana 14 päivän sisällä sen saapumisesta.”

   Eli jos sohvan päätyy tilaamaan koeistumatta, eikä se vastaakaan odotuksia, on mahdollisuus palauttaa se. Hankinta on kuitenkin tosi iso ja tärkeää myös Hakolalle, että asiakas on varmasti tyytyväinen.

   Mutta pysyhän kuulolla, pian tulee uudet kuvat ja postaus sohvan muuttuneesta ilmeestä :)

 4. Pingback: Cosy Pocket -sohvan muodonmuutos | Design Wash

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s