comment 0

Hakola Shop

Helsingin keskustassa Fredrikinkadulla sijaitsee Hakola Shop, jonka avajaisia vietettiin viime tammikuussa. Kun astuin Shopiin ensimmäistä kertaa, yllätyin miten lämmin ja kodikas tunnelma siellä oli. Hakolan showroom on ollut aiemmin Telakkarannassa Konepajahallissa, joka on miljöönä tosi upea ja inspiroiva, mutta nyt kun näitä tiloja vertaa keskenään, ei kahta sanaa siitä kumpi on viihtyisämpi.

Hakola on itselleni hyvin läheinen yritys, blogiyhteistöiden lisäksi olen ollut mukana muutamissa suunnitteluprojekteissa, ideoinut mm. verkkosivuja, esitteitä sekä muuta markkinointimateriaalia, ja tällä kertaa minut pyydettiin valokuvaamaan Hakola Shop. Kuvauspäivä oli tosi pimeä ja pelkäsin, ettei kuvauksista tule yhtikäs mitään. Keinovalot vääristävät värejä niin paljon, joten oli mentävä hyvin pitkillä valotusajoilla ja toivoa parasta. Toivomuksena oli saada lähikuvia, ei niinkään laajempaa otosta.

Annaleena oli onneksi apuna ja saatiin homma purkkiin ripsakkaan, vaikka sitä meinasikin välillä unohtua kuulumisten ääreen. Työprojektit onkin hyvä syy nähdä samalla, koska arjen kiireet menevät helposti kahvittelujen edelle. Sitä luppoaikaa pienten lasten perheessä kun ei oikein ole. No mutta, kuvista tuli oikein kivat ja tässä niistä nyt muutama nähtäväksi.

Tuo murretun vaaleanpunainen seinä on ihan mielettömän hieno! Sitä vasten kaikki näyttää jotenkin vaan niin hyvälle. Väri on Hakolan brändille hyvin tunnusomainen ja se toimii tosi monessa yhteydessä käyntikorteista messuosastoihin, sekä tietysti ihan tuotteissakin. Jos meillä olisi naisylivoima kotona, tuo väri pääsisi satavarmasti mukaan sisustukseen, vaikka neutraalia väripalettia suosinkin. Kysäisin Nukalta, voisiko vaaleanpunaista tulla edes hieman sisustukseen, niin arvanette mikä vastaus oli. Eipä tullut kuuloonkaan, mutta sinipunaista saisi kuulemma olla senkin edestä pikku Spiderman-fanin mielestä.

edit_kaktus

hakola_kyltti

Olen avajaisten jälkeen käynyt muutaman kerran Shopilla ja joka kerta siellä tulee sama kodikas ja lempeän tervetullut olo. Shopilla pääsee tutustumaan Hakolan mallistoon, koeistumaan suosituimmat sohvamallit ja hiplaamaan pientuotteita sekä kangasmateriaaleja. Kannattaa ehdottomasti käydä paikan päällä ihan vaikka vaan fiilistelemässä! Osoite on Fredrikinkatu 28.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s