comments 2

Designsetter tuli kylään

Designsetter on kansainvälinen verkkojulkaisu, joka esittelee muotoilua, sisustusta, elämäntapoja ja kulttuuria. Muutama viikko takaperin suunnittelija, stailisti sekä Designsetteriä kirjoittava Valerie Schoeneich otti yhteyttä ja kysyi, voisiko hän tehdä minusta haastattelun. No apua, tottakai voi! Olin ihan hämilläni ja älyttömän otettu haastattelupyynnöstä.

takka_olohuone

linen_800

Haastattelu oli tosi kiva tehdä ja mies onneksi auttoi taas kerran tekstien kääntämisessä, kun minä käsittelin valittuja kuvia valmiiksi. Aikataulu oli ylläripylläri melkoisen kiireinen, eli aika ripsakkaan sai laittaa materiaalia eteenpäin. Designsetterissä alkoi juuri uusi kategoria, jossa esitellään erilaisia uniikkeja koteja ja niiden takana olevia tarinoita. Tästä kategoriasta löytyy myös alakategoria, jossa on ns. Instakodit, ja meidän koti sai kunnian olla ensimmäisenä esittelyvuorossa!

hall_800px

Nyt on haastattelu julkaistu ja se on luettavissa täällä. Vaikka omat valokuvat pyörii netissä siellä, täällä ja tuolla, on silti tosi jännä nähdä ne tuolla oman nimen kera! Haastattelussa on siis meidän kodin tarina, sekä sellaista sisustushöpinää mistä täälläkin olen kirjoitellut. Olen aika tohkeissani, että pääsin julkaisuun mukaan. Huh hei!

2 Comments

  1. Linda

    Hei, mukava seurata blogiasi ja teillä on niin kaunis koti. Silmääni osui ensimmäisessä kuvassa tuo kaunis tumman vihreä suuri kasvi. Mikä se on? :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s