comments 2

IKEA kesäilta merellisessä miljöössä

Pääsin eilen viettämään aurinkoista kesäiltaa Ikean järjestämässä tilaisuudessa Katajanokan Allas Sea Poolilla. Keli oli kohdillaan ja paikka mitä mielettömin! Osallistujamäärä oli arvatenkin runsas ja olipa taas mahtavaa nähdä monen monta tuttua saman katon alla ja vaihtaa kuulumisia.

Inspiroivan kesäkeitaan oli sisustanut Pihkala-blogista tuttu Maija Rasila. Rento ja luonnonläheinen sisustus teki vaikutuksen, ja saatoinpa saada pari kivaa ideaa myös meidän terassille! Paljon oli rottinkia, bambua ja puuta, kun taas muovi loisti poissaolollaan. Kuvaaminen jäi vähiin, kun keskityin nauttimaan tunnelmasta ja merellisistä maisemista. Sentään muutama kuva tuli napsaistua.

Laivat lipuivat taustalla, kun Ikean muotoilija Iina Vuorivirta avasi meille suunnittelufilosofiaansa ja kertoi ekologisista materiaaleista, jonka jälkeen Sitran asiantuntija Anu Mänty ja Ikean vastuullisuuspäällikkö Jessica Lehtinen nostivat mielenkiintoisia pointteja vastuullisesta kuluttamisesta sekä kestävämmästä arjesta. Itselläni on vielä paljon tekemistä niiden suhteen, mutta suunta on onneksi oikea.

Tarjoilu oli kevyttä kesäruokaa, mutta niin hyvää, että santsikierroskin oli heitettävä. Viini maistui jotenkin astetta paremmalta, mahtoiko sitten johtua hyvästä seurasta, ympäristöstä vai auringosta, mutta tilaisuuden loputtua oli vielä lasillisen verran jatkettava iltaa – kerrankin kun olin päässyt kotoa pois. Oli kyllä aivan ihana ilta.

2 Comments

  1. Viljamieli

    Mahdoinko nähdä sut Rymy-Eetussa..? Tuttu kasvo meni ohi. Olin ekaa kertaa Helsingin yössä ja sinne Rymy-Eetuun mut vietiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s