comment 0

Vaunuostoksilla

Käytiin miehen kanssa vaunuostoksilla muutama viikko takaperin tai ainakin alustavasti kartoittamaan valikoimaa, millaiset vaunut voisimme ostaa uudelle tulokkaalle. Toki alkoi olla jo hieman hoppu vaunujen kanssa, kun tilausajat saattavat olla useamman viikon tai kuukauden. Oli lauantai-iltapäivä ja huomasin, että lähes kaikki lastentarvikekaupat, joissa vaunuja myydään, oli mennyt jo kiinni. Ainut paikka, joka oli vielä auki tuohon aikaan, oli Espoon Sellossa Vauvatalo Johanna. Sitä kohti siis, kunhan nyt jostain pääsisimme alkuun.

Meillä oli aiemmin Emmaljungan Nitrot sekä matkarattaina hieman pienemmät Emmaljungan Vikingit. Vaikka oikein hyvät molemmat olikin, halusin tällä kertaa jotain ihan muuta. Moni ystävä suositteli Bugaboo-vaunuja, jotka oli vahvasti harkinnassa, koska ovat tyylikkäät ja oikein passelit ainakin kaupunkivaunuiksi. Vauvatalossa ei ollut kyseistä merkkiä ollenkaan saatavilla – Emmaljungaa sitäkin enemmän. Sitten eteen osui Stokken vaunut, joista oli muutama malli esillä. Olen aiemmin ehkä hieman vierastanut Stokkea, mutta heti kun otin yhdet vaunut kokeiltavaksi, ihastuin samantien.

Halusin hyvin yksinkertaiset vaunut, jotka olisi mahdollisimman kevyet, kääntyvillä etupyörillä, tilavalla alakorilla (tai ainakin helposti täytettävällä), taitettavan työntökahvan, pieneen tilaan menevät ja värinä täysin mustat. Kaikki muut kriteerit kolahtivat, mutta täysin mustat saikin täyskäännöksen! Mustat vaunut muistuttivat aivan liikaa edellisiä vaunujamme, emmekä sitä halunneet. Olisihan ne olleet tyylikkäät ja ajattomat, mutta kaipasimme nyt ihan uutta ilmettä.

Hetken siinä mallailimme ja pohdimme eri väri- ja kangasyhdistelmiä. Jos mies ei olisi ollut mukana, olisin ehkä valinnut varman päälle eli taas kerran black in black, mutta nyt päädyimme hyvinkin vaaleaan versioon, Stokke Scoot -yhdistelmävaunuihin, joissa pyörät, alakori ja työntökahva on mustat/tummanharmaat, runko alumiinia, koppa sekä myöhemmin vaihdettava istuinosa vaalean harmaata kangasta. Tuo kokonaisuus oli loppujen lopuksi kaikista kivoin ja väriltään freshein. Tuotteet olivat onneksi heti saatavilla. Vitsit miten hyvä fiilis tuli, kun niinkin nopeasti saatiin päätös tehtyä, eikä tullut tarvetta lähteä kiertelemään enää muihin vaunuputiikkeihin. Saimme todella mukavaa, hyvää ja asiantuntevaa palvelua, joka vaikutti myös ostopäätökseen.

Vaikka valinta oli itsestänikin hieman yllättävä, tuntui Stokket olevan nyt juuri oikeat. Toivottavasti ovat myös käytössä hyvät ja toimivat, pian päästään tositoimiin! Mukaan ostimme vielä muutaman lisävarusteen, kuten turvakaukalon adabterin ja juomapullotelineen. Aika ihanaa, kun tämmöinen hankinta meni sittenkin mutkattoman nopeasti, eikä tarvinnut jäädä moista enää pohtimaan. Joskus näin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s