comments 6

Väliaikaismajoituksessa

Täällä ollaan, uudessa väliaikaismajoituksessa. Huh hei. Aika vaudilla piti löytyä uusi majapaikka, joka olisi meille turvallinen. Kiitos kaikille hyvistä vinkeistä! Saimme vuokrattua remontoidun ja kalustetun yksiön Helsingin Lauttasaaresta Forenomin kautta. Asunto on sisustettu kivan raikkaasti, samalla pehmeän kodikkaasti. Yllätyin positiivisesti, kun sisälle astuin.

Varustelutaso on oikein hyvä ja monipuolinen, jopa pyykinpesukone löytyy! Sijainti on myös hyvä, ihan palvelujen vieressä ja lapsokaisen päiväkotiinkin on nyt kohtuullinen matka. Varattiin asunto nyt kolmeksi viikoksi. Asunnon 36 neliötä on saatu todella hyvin käytettyä, ainoastaan vaatekaappeja jäimme kaipaamaan. Vaatteet ovat tuttuun tapaan taas isoissa kapsäkeissä, mutta katsotaan jos jotain muuta järkevää keksisi niille. Ehkä täytyy käydä ostamassa joku laatikosto Ikeasta, sen voi sitten ottaa talolle mukaan, tarvetta saletisti tulee olemaan.

Pohdimme jo, jos vaihtaisimme hieman isompaan asuntoon. Tämän rakennuksen asunnot ovat kaikki yksiöitä, joten en tiedä auttaako muutama lisäneliö meitä yhtään. Kaksio olisi tietysti aina parempi, kun saisi vähän rauhaa, mutta samaisesta rakennuksesta niitä ei löydy. Nähtäväksi jää mitä tehdään. Ollaan nyt ainakin hetki tässä. Nyt kun sain järjesteltyä tavaroita ja paikkoja, niin ihan hyvältä vaikuttaa.

tyopiste_forenom copy

Otimme kaikki hengissä olevat kukkaset mukaan, kun ei niitä työmaallekaan viitsinyt viedä. Mies oli sitä mieltä, että ainakin tuo jättipeikonlehti saa lähteä jonnekkin hoitoon tilaa viemästä, mutta siirsin sen olkkarin nurkkaan, joten ehkä se saa tänne jäädä. Ei pitäsi olla tiellä.

Koska asunto on aivan uusi, havaitsin yhden huonomman jutun. Tai en tiedä, onko sillä kummempaa vaikutusta, mutta haistoin heti asunton tultaessa epoksiliiman. Ja näin hajuherkkänä se todella on aika kimakka haju. Haju tulee ikkunakarmeista, jotka on todennäköisesti epoksiliimalla tai vastaavalla liimattu. Tuttu haju kouluajoilta. Toivottavasti se ei ole vaarallista terveydelle. Hassua olisi, jos sellaista siinä tapauksessa laitettaisiin, mutta tiiä noista sit. Oon mä kyllä tän nenäni kanssa aina ongelmissa. Hieman kipeä olo on muutenkin. Onko tämä nyt sitten jotain perusflunssaa, kun nenä on tukossa ja yskittää. Sekin on parempi, kuin homeoireilu. Jospa tämä tästä. Taitaa olla nyt tauteja liikkeellä.

6 Comments

 1. E

  Ihanan näköistä😍
  Voisikohan joku raskaana olevalle sopiva allergialääke rauhoittaa ärtyneitä limakalvoja🤔 Olette te sinnejä💪

  • On kyllä kiva tämä majapaikka, oikein viihtyisä :)

   Oon vältellyt kaiken ylimääräisen lääkkeen tai rohdon ottamista, vaikka raskaana oleville olisikin ok. Täytyy katsoa, jos ihan teellä ja hunajalla selviäis tästä yli.

 2. Huh! Onneks löytyi <3

  Mä en muuten tiedä mitä mun edelliselle kommentille kävi. Yritin sun edelliseen postaukseen toivotella teille voimia ja tsemppejä. Äsken sit huomasin, että johonkin se kai on matkalla kadonnut. Mut kiva kuulla, että homma järjestyi :)

  • No niinpä! Epätoivottuja tilanteita täällä jatkuvasti, mutta eiköhän tämä paikka ole kaikinpuolin nyt parempi.

   Oho, jonnekkin bittiavaruuteen taisi hävitä, mutta kiva kun laitoit uudelleen kommenttia. Kommentit on kyllä niin piristäviä, kiitos Laura ♥

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s