comments 6

Pölyiset terveiset raksalta!

Talolle meneminen jännittää varmaan enemmän kuin työhaastatteluun meno, onhan siellä aina hommat edenneet, enkä aina edes tiedä mitä siellä on tehty. Käyn talolla melko harvoin, mutta yleensä silloin, kun jokin uusi työvaihe on tuloillaan tai tehtynä, josta olen itse vastuussa. Tänään oli keittiön tason asennus ja jännitti ihan älyttömästi miltä taso näyttää, ja oliko koko sekä aukkojen leikkaukset kuten pitikin.

keittion_kulma

Asennus oli tunnissa valmiina ja erittäin hyvältä se vaikutti. Huh! Näytti oikein raikkaalta kokonaisuudelta. Sopiva taso löytyi Keittiömaailman valikoimasta. Taso on Noble Supreme White -kvartsia, jossa on kevyt marmorikuviointi. Kävi tosi hyvä sattuma, kun ihana ystäväni Sanna, joka kirjoittaa Sisustus COCO -blogia, on juuri viime keväänä siirtynyt Keittiömaailman palvelukseen ja näin ollen tein tilauksen tietysti Sannalta. Sanna osasi heti huomioida tietyt asiat, kuten oikeanlaisen altaan sekä myöhemmin lisättävän päätylevyn.

Keittiö on Kvikin Mano, joka oli alkujaankin tulossa. Muutin keittiön rakennetta uuteen uskoon niin, että saimme enemmän työskentelytilaa. Yksi korkea kaappi poistui ja sen mukana pakastin, koska meille riittää yksi jääkaappipakastin. Oikeaan reunaan jätettiin yksi tyhjä täysikorkea kaappi, jonne tulee mikro piiloon. Astianpesukone siirtyi kulmasta pois tiskialtaan oikealle puolelle ja uunin paikka vaihtui lieden sekä liesituulettimen kohdalle. Halusin, ettei uuni ole kylmälaitteiden välissä, kuten alkuperäisen suunnitelman mukaan olisi ollut.

Olen muutokseen erittäin tyytyväinen ja uskon, että tuo järjestys toimii meille paljon paremmin. Yläkaapit on vielä asentamatta, sekä Niviton matta musta hana ja liesitaso, jotka tuovat ilmettä mustan altaan ja uunin lisäksi.

Ihailin paikkoja taas kuin mikäkin pikkutyttö karkkikaupassa. Oli huikeaa nähdä, miten jutut olivat edenneet ulkona ja sisällä, aivan kuin itsestään! Hassua on todella se, että joku muu tekee hommat puolestamme. Voimme jäädä vain ihailemaan laadukasta työnjälkeä ja ihmetellä, että tuoko on meidän uusi koti. Siitä tulee kyllä niin ihana. Huomenna pitäisi siirtää muuttokuorma talon ulkovarastoon jemmaan. Tajusin, etten ole pakannut vielä yhtään mitään! Että moro. Mä meen nyt pakkaamaan. Hyvä aika alottaa, hah.

Keittiön tasosta saatu alennusta näkyvyyttä vastaan.

6 Comments

  • Kiitos, kyllä tuosta kiva tulee. Tilaa on ihanan paljon ja kaikin puolin hyvältä tuntuva pohja, joka antaa mahdollisuuksia moneen.

 1. Sirkka

  Ihana koti valmistumassa, vaavi tulossa – mukavaa odotusta loppumetreille…

 2. Kauniilta näyttää! Ihanaa, että löysitte kodin kaiken sonnan jälkeen, mitä olette joutuneet kokemaan. Ja hei, lohdullista, että joku muukin laittaa vielä valkoisia pintoja tässä tummenevien trendien maailmassa :)!

  • Ihanasti sanottu, kiitos Hanna! Vielä tässä on pari mutkaa matkassa, mutta eiköhän nekin selviä ja pian päästään asettumaan uuteen kotiin.

   Tykkään kovasti vaaleista pinnoista, enkä oikein vallitsevista väritrendeistä välitä omassa kodissa, vaikka ihania ovatkin. Keittiö tulee saamaan uudet puiset kaapinovet jossain kohtaa, mutta nyt mennään hetken valkoisilla, kun aikataulusyistä ei muuta voinut. En usko, että kovinkaan tummaa muutoinkaan on meille tulossa, ainakaan isoina pintoina.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s