comment 0

Parhaat ystävykset

Vappuviikonloppuna meille tuli yökylään Nukan paras kaveri Bella. Kaksikko tapasi aikoinaan päiväkodissa, jossa heillä alkoi heti hyvin vahva ystävyys. Tällä parivaljakolla oli alusta alkaen ihan omat jutut, eikä keneltäkään jäänyt epäselväksi heidän välinen suhde. Bella vaihtoi jossain kohtaa päiväkotia ja se oli kaikille tietysti tosi harmillista, olihan Bellasta kerinnyt tulla Nukalle jo tosi tärkeä. Päätimme sopia tapaamisia muina aikoina, heidän ystävyys oli niin ainutlaatuinen.

Kun tämä kaksikko tapaa toisensa pitkästä aikaa, se hetki on kuin suoraan leffasta. Niissä katseissa, halauksissa ja ilmeissä on niin paljon tunnetta, että en kestä! Sitä ilon ja riemun määrää, kun uudelleen näkemistä on odotettu kuin kuuta nousevaa. Kun Nukalta kysyy, ketkä on hänelle rakkaita, on Bella aina listassa mukana isin, äidin ja Nupon (pehmolelu) lisäksi. Nuka kyselee usein Bellaa ja selkeästi ikävöi. Bella on hänelle niin rakas ♥

Tämä kaksikko on kyllä aika villi. Välillä on pitelemistä pelkästään jo Nukassa, mutta auta armias kun Bella tulee kuvoihin… Nämä hurjapäät keksivät jatkuvasti koiruuksia, tehdään yhdessä niitä asioita mitä ei saisi. Aamuisten kuvien oton jälkeen alkoi tapahtumaan ja parissa tunnissa sohvalle levitettiin ruuat (värjäävää, tietysti), leluauto heitettiin päin seinää, josta seurauksena kunnon lommo, kakat ja pissat lattialla ja Nukan otsassa kuhmu, kun tipahti sohvalta. Ja vaikka kuinka rakkaita ovat toisilleen, voi jessus sitä kinastelun määrää! Ihan koko ajan jokin vääntö meneillään. Mutta heti kun joutuvat hetkeksi eroon, vaikka vaan rauhoittumaan, alkaa ikävöinti ja kova huoli minne toinen meni. Ovat kuin vanha pariskunta :D

Aika rankka viikonloppu siis takana, mutta voi miten Nuka ja Bella tykkäs, että saivat touhuta yhdessä. Ja olihan se ihanaa, että Bella oli meillä. Bellasta on tullut jo ihan perheenjäsen ♥ Kaikki neljä nukuttiin samassa sängyssä pari yötä (tai siis jossain kohtaa naperot olivat tulleet nukkumaan meidän keskelle), joten vähän teki tiukkaa. Mutta ne hetket, kun pienet avasi silmänsä aamulla ja näkivät ensimmäisenä toisensa. Olivat silminnähden onnellisia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s