comments 4

Kanarian auringon alla

Täällä ollaan, lomalla! Kohteeksi valikoitui Gran Canarian Puerto Rico, joka tuntui parhaalta vaihtoehdolta pääosin lämpötilojen ja lentomatkojen perusteella. Itse matkustamisvaihe lentokenttäselvityksineen, lentoineen ja bussikuljetuksineen on aina se suolaisin osio, mutta kun hotellin pihaan viimein päästiin, odotus palkittiiin kertaheitolla. Ja se pehmeä lämpö, joka vastaanotti meidät! Tätä oli odotettu.

Hotellimme Ocean Hill oli juuri niin tyylikäs kuin kuvat antoivat ymmärtää. Valkoista, selkeää ja linjakasta korkealla vuoristossa merinäköaloin. Luulin, että hotelli on pieni ja kompakti, mutta tämähän olikin aika iso. Hotellin ikäraja on 16, eli täysin aikuiseen makuun suunnattu. Kun kahdestaan reissuun lähdimme, sopi se mainiosti, tulisi vain Nukaa kova ikävä, jos muita pieniä palleroita näkisi. Mutta on tämä hiljaisuuskin ihanaa. Ei lapsia eikä teinejä, sopii.

Hotellissa on useampi uima-allas, mutta meillä on oma private pool, johon pääsee suoraan omasta huoneesta! Allas on neljällä huoneella käytössä, mutta saadaan olla tosi rauhassa, kun on reunimmaisin huone. Aika ihanaa viettää tässä aikaa ja käydä pulahtamassa, kun siltä tuntuu. Ja mitä lämpötiloihin tulee, on mittari heilunut 30 asteen hujakoilla. Pilvetön taivas, eikä juuri yhtään tuule. Oli kyllä hyvä valinta lomakohteeksi.

Emme ottaneet All Inclusivea, emmekä edes hotelliaamiaista, jotka olisi saanut lisämaksusta. Huoneessa kun on oma keittiö ja mielummin sitä nauttii aamupalaa bikineissä omalla altaalla auringon alla ja kokeilee eri ravintoloita.

Maisemat ovat upeat, kuten myös hotelli. Itse Gran Canaria on hyvin turistimainen, juuri sellainen kuin kuvitella saattaa. Ruokalistat ovat suomeksi ja paljon samaa krääsää myynnissä. Tyrkyttämistä täällä ei sentään ole, vaan hyvinkin iloista ja rentoa palvelua. Ravintoloiden ruuat ovat olleet ihan ookoota, aika samantapainen lista jokaisella tuntuu olevan. Vähän hienompaa fine dining ravintolaakin pitää mennä kokeilemaan, ollaanhan nyt kihlajaismatkalla.

Nyt on tarkoitus jättää murheet ja huolet taka-alalle, ja ihan vaan nauttia. Sovittiin, että ekat pari päivää löhöillään aurinkotuoleissa, mutta itselleni pelkkä auringonotto on haaste. Tuntuu tyhmältä vaan maata paikoillaan tekemättä mitään, kun ei tullut kirjaakaan mukaan. Hetken aikaa jopa onnistuin, mutta sitten lähdin kävelylle katselemaan maisemia.

Tänään vuokrataan auto ja lähdetään ajelemaan saaren toiselle puolelle ja ehkä shoppailemaan, kunhan nyt ensin nautitaan hieronnoista. Tilattiin hieroja huoneeseen ja parhaillaan mies nauttii tunnin setin, jonka jälkeen minä. Sain eilen jo puolen tunnin hemmottelun ja kohta sitten pidempään. Kyllä meidän kelpaa.

4 Comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s