comments 2

Kivoja kysymyksiä ja arvonnan voittaja

Pari viikkoa sitten kirjoitin Sinä kysyt, minä vastaan -postauksen, jossa oli mahdollisuus kysyä minulta oikeastaan mitä tahansa. Kysymyksiä tuli valtava määrä ja oli ihan mahtavaa huomata, miten ihania lukijoita siellä ruudun takana onkaan! Niin paljon hyviä kysymyksiä ja välillä joutui tosissaan pohtimaan vastaustakin.

kitchen_stuffia

Jännitin kovasti millaisia kysymyksiä ja kommentteja sieltä tuleekaan, mutta ihan suotta jännitin! Niin lämpimiä, hyväsydämmisiä ja herkkiä, että olin aivan ällikällä lyöty. Oli ilo huomata miten moni on seurannut meidän tarinaamme täällä. Elämä on tosiaan heitellyt viime aikoina laidalta toiselle, joten kommenteissa olleet tsempit todella tuntuivat hyvältä. Kiitos, ootte ihania ♥

Kaikkien osallistujien kesken arvottiin yllätyspalkinto, nyt on palkinto sekä voittaja selvillä!

leikkuulauta_palkinto

Ja mitä sitten arvonnassa olikaan palkintona? No tietysti sisustukseen liittyvää, kun sisustusblogissa ollaan :) Palkintona on tyylikäs puinen FARÖn M Lankku-leikkuulauta! Kuvissani on vilahtanut välillä vastaava leikkuulauta ja tämä palkinto on isompi versio siitä. Lankkua voi käyttää tarjoiluastiana tai leikkuulautana ja sen koko on 465 × 200 × 15 mm.

Onnetar arpoi voittajan kaikkien vastanneiden kesken ja voittaja on:

Tanja, joka kysyi minulta:

Mistä löydät kaiken ajan; yrittämiseen, perheen pyörittämiseen, bloggaukseen, sisustamiseen, remontoimiseen… supernainen olet. Mistä tingit, jos päivässä ei tunnit riitä?

Paljon onnea voittajalle ja kiitos ihanasta kysymyksestä! Supernaisena en itseäni pidä, mutta käytän aikani tasaisesti juurikin noihin mainitsemiisi asioihin ja tingin suosiolla ruoanlaitosta, joka helposti nappaa ison osan arjesta. Mies se meillä yleensä kokkailee, kuten parhaillaan.

Kiitos vielä kaikille ja mukavaa viikonloppua!

2 Comments

  1. TP

    Heippa, minäkin olen liittynyt tämän kevään aikana lukijakuntaasi. Olen ahminut kaikki blogitekstisi lyhyen ajan sisään ja en voi kuin ihmetellä sitä asennetta joka teillä on! Huikeeta!! Teillä on kaunis koti ja todella kaunis oli edellinenkin kotinne.. siihen liittyen mietin, että miten teillä sen kanssa kävi kun käsitin jostain tekstistä, että sinnekin oltiin tekemässä jotain sisäilmatutkimuksia? Ei tarvitse vastata, mutta ajattelin että kun olet muustakin kertonut niin avoimesti, niin uskallan kysyä :) Tää on opettavainen stoori kaikille asunnon ostajille ja myyjille :)

    • Voi kiitos TP! Onpas kiva kuulla, että meitsin jutut vei mukanaan, heh :)

      Vielä on tilanne edellisen asunnon kanssa kesken… Onhan siellä tehty vaikka ja minkälaista tutkimusta ja jotain korjaustakin, mutta ilmeisesti ei kuitenkaan onnistuneesti, kun ongelmat ei ole ostajan mukaan poistuneet. Eipä jaksaisi yhtään enää käydä tuommoista vääntöä läpi. Kun nyt ensin selviäis mikä se tilanne siellä oikein on, niin voin sitten blogissakin avata asiaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s