comments 8

Kurkistus lastenhuoneeseen

Lastenhuonetta on kiva sisustaa, koska siinä voi olla muita tiloja leikkisämpi ilme. Nukan huoneessa oli pitkään vain sänky ja lipasto, mutta hiljalleen olen saanut hankittua sinne jotain muutakin, jotta siellä viihtyy. Huone on vielä keskeneräinen, mutta laitetaan nyt ekoja kuvia miltä se tällä hetkellä näyttää.

lipasto

potkuauto

Huone on aika pieni, edellisestä lastenhuoneesta vain neljäsosa, mutta ihan hyvin tuonne mahtuu kaikki tarpeellinen eli sänky, lipasto ja lelut. Toisella seinällä on iso vaatekaappi, jossa on minun vaatteet, lakanat sekä pyyhkeet. Järjestelynä ei ehkä paras mahdollinen, mutta ihan toimiva. Toki oma vaatehuone ja kodinhoitohuone olisi luksusta.

nukan_huone

Tilasin uuden Stringpocketin, jossa on tammipuiset levyt. Vähän jännitin onko tammi liian tumma, mutta sehän oli just hyvä! Tykkään kovasti puun tuomasta lämmöstä, jota sitten pientavaroiden muodossa tuon lastenhuoneeseen, vaikka muutoin mustavalkoisella linjalla mennäänkin. Sitä väriä tulee sitten leluista ja naperon taideteoksista.

kirjat

laatikko

Löysin Muuramen vanhan Katinpoika-lastensängyn Kierrätyskeskuksesta. Sängyssä on hieman naarmua ja kulumaa, mutta onhan se jo vuosikymmeniä vanhakin. Sänkyä voi pidentää lapsen kasvaessa ja alla on vetolaatikko leluille, kirjoille tai vaikkapa vieraspediksi.

viiri

Nuka oli taiteillut päiväkodissa hienon teoksen, joka pääsi seinälle puisiin kehyksiin. Nyt en muista mitä kuvassa olikaan, täytyypä kysyä tekijältä itseltään.

8 Comments

  1. Saara

    Hei! Mistä olet löytänyt ensimmäisen kuvan laatikoston? Kätkeekö paljonkin tavaraa sisään?

    • Hei Saara, lipasto on ostettu Kodin 1:stä. Sinne menee kaikki lapsokaisen vaatteet, joka on vasta puolillaan (jos sitäkään) eli hyvin mahtuu tavaraa sisään.

  2. Hanna

    Hei, onko tuo matto se House Doctorin Block? Mikäköhän koko tämä mahtaa olla? :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s