comment 0

Upea kalliotontti myynnissä

Kävin tänään tontilla ottamassa muutaman valokuvan, nimittäin pian lähtee meidän tontti virallisesti myyntiin! Vielä on hankittava muutamia papereita Espoon kaupungilta mm. koelaskenta lohkomista varten sekä talon purkulupa. Itselleni moni asia on ihan uutta, kun tällä kertaa on kyseessä kiinteistö, mutta ei auta kun selvittää. Otan välittäjän avuksi siinä kohtaa, jos tuntuu ettei omat rahkeet riitä.

maisema

luontoa_noykkio

puunlatva

Kun pyörin tontilla, hämmennyin jälleen miten iso se olikaan. Tontti sijaitsee rauhallisella omakotitaloalueella Espoon Nöykkiössä, jossa ei nykyään taida enää isoja tontteja olla kaupan. Espooseen rakennetaan muutenkin älyttömän tiheästi, talot on ihan vieri viereen. Se tuossa tontissa olikin parasta, että jokaisesta ikkunasta näkyy luontoa eikä naapurin ikkunat. Tontti on kalliorinteessä ja pihalla vanhoja isoja jyhkeitä puita mm. vaahteroita, mäntyjä, tammipuu, jokunen kuusi, alppiruusupuskia sekä kirsikkapuu, ja paljon kaikkea muuta. Kieltämättä hieno tontti kyseessä.

tontilla

isotpuut

tonttijako_a_b

Tässä lisää speksejä kiinnostuneille:

Tontin koko on 2389 m² ja rakennusoikeutta 477,8 m² + talousrakennus 15 %. Tontille voi rakentaa kaksi omakotitaloa ja tontin voi lohkota kahteen, jolloin kummallekkin tontille jää noin 1100 m² sekä yhteinen tie. Mahdollisuus myös hallinnanjakosopimukseen, mutta tuossa tapauksessa saattaa lohkominen olla järkevintä. Osoite on Kuoppatie 8, 02300 Espoo.

Tontti A 220.000 € ja Tontti B 220.000 €, koko tontin hinta 430.000 €.

Tontilla on siis purkukuntoinen rakennus, jonka purkukustannukset jää ostajalle tai jaetaan ostajien kesken. Tontille B on porattu valmiiksi maalämpökaivo, jota voi hyödyntää.

tonttia

talonkulma

aurinko

Jos kiinnostuit, saa laittaa sähköpostia tiina.ilmavirta@gmail.com, niin mennään katsomaan paikan päälle miltä näyttää. Nyt on mahdollisuus valita kumman puolen tontista haluaa, mutta toki saa ostaa vaikka koko tontin edullisempaan hintaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s