comments 12

Uutta olohuoneessa

Kaupallinen yhteistyö / Hakola

Olohuone on asuntomme näkyvin tai näyttävin tila isoine ikkunoineen, kuten myös ruokailutila, joka on olohuoneen jatkumo. Molemmissa vietetään eniten aikaa perheen ja ystävien kesken, joten sisustuksellisesti haluan saada nämä tilat ensimmäisenä kuntoon, jotta niissä viihtyy ja niitä kestää katsella.

olohuone_day_nojatuoli

Viime viikolla saapui Hakolan Day-nojatuoli sekä Round-sohvapöytä. Sain ennakkomaistiaisia nojatuolista SisustusCOCOn Sannan kotona, kun kävimme Nukan kanssa kyläilemässä ja samalla palauttamassa lainassa olleen patjan. En muista olinko jo tilauksen tehnyt, mutta varmistus tuoliin tuli samantien – se tuntui tosi hyvälle istua. Kangasvärimallia en nähnyt ennakkoon, mutta Hakolan luovan johtajan Annaleenan nopea myyntipuhe vakuutti puhelimessa. Laitettiin siltä seisomalta kokeiluun.

uusi_nojatuoli

Nojatuolin väri on vaalean turkoosi tai jade, joka on aivan ihana, vaikkakin vaatii hieman totuttelua. Nuojatuolin muotoilu on 50-luvun henkinen tammipuujaloilla. Ajattelin, että voisin tilata turkoosin lisäksi vielä hiilenmustan kankaan, jota voi sitten vaihdella mielensä mukaan, olisi kaksi ihan erilaista ilmettä. Hakolan sohvien ja nojatuolien päälliset on siis vaihdettavissa ja pestävissä. Lapsiperheelle tai villien bileiden järjestäjille ihan huippu juttu, kun ei tarvitse liikoja varoa. Itse hankin huonekalut käyttöä varten, en koristeeksi.

olohuoneessa

Osana olohuonetta on mustat teräsportaat, joka on oma näyttävä elementtinsä. Ottaa kivasti vaaleaa tilaa haltuun. Mustat yksityiskohdat ovat miellyttäneet jo pitkään, mutta myös isommissakin pinnoissa musta toimii, kuten juurikin portaissa, uudessa ruokapöydässä sekä nyt sohvapöydässä, jotka jatkanee samaa linjaa. Aluksi oli ajatus, että laitan takaseinälle String-hyllyt tai taulukollaasin, mutta enpä tiedä enää. Less is more ja luulenpa, että saa sittenkin jäädä aika tyhjäksi. Jää tilaa hengittää.

olohuone_yylhaalta

lukunurkkaus

Olohuone alkaa tuntumaan jo tosi kivalta kokonaisuudelta. Tykkään kovasti. Mies laittoi eilen illalla lukuvalon seinälle, joka on odotellut käyttöönottoa paketissa jo reilut puoli vuotta. Ostettiin se meidän edelliseen asuntoon, mutta joku kumma siinä on, ettei niitä meinaa millään saada asennettua. Onhan siinä aina oma vaivansa, mutta silti.

12 Comments

 1. Aivan ihanan näköistä! Voi kun itsekin saisin laitettua meidän olkkaria uuteen uskoon… Miehen mielestä se on nykyisellään ”just hyvä” eikä meikäläisen opintotuella kovinkaan nopsaan osteta uutta sohvaa… Mutta vielä joku päivä :)

  • Voi kiitos Jossu! Kieltämättä on tosi kiva sisustella, vaikka remonttiin varatut rahat tässä hupenevatkin… Hehe. Eli ei meilläkään mitään ylimääräistä nyt ole, haluan kuitenkin kodistamme meidän (ööö itseni) näköisen, välillä pihistäen ja välillä panostaen.

 2. Kokonaisuus näyttää tosi hyvälle ja tasapainoiselle! Ja olen samaa mieltä, less is better, kollaasi tai hyllyt tekisivät tilasta paljon levottomamman.
  Täällä harkitaan uutta sohvapöytää ja juuri tuo Hakolan malli on ollut ykkösenä. Enää mietin vain, onko se oikea koko meille.

  • Tilasin seinää varten kasan mustia erikokoisia taulukehyksiä ja Stringit odottelee kaapissa, mutta eiköhän niille käyttöä löydy myöhemminkin. Pelkästään valaisimen lisääminen nurkkaan toi kaivattua tasapainoa.

   Hakolalle on tullut nyt kolmea eri sohvapöytäkokoa, kannattaa tsekkailla, jos löytyisi sopiva!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s