comment 0

Revitty juliste ja uusi sohvapöytä

Kaupallinen yhteistyö Hakola

Melkonen pahvilaatikkoralli on parhaillaan meneillään, kun uutta tavaraa pukkaa joka viikko sisään. Kivaahan se on, kun uutta kalustetta tulee ja sitä myöten asunto tuntuu kodilta koko ajan enemmän. Välillä tilaukset ovat onnistuneet, välillä ei niinkään. Ja sitten on niitä tapauksia, kun joku on matkalla saanut iskua, tai sitten ihan itse onnistun jotain tuhoamaan, ennen kuin kerkeää kissaa sanomaan.

hakola_sohvapoyta

Tuo ihana valasaiheinen Kétos-juliste tuli jo jokunen viikko takaperin suoraan kotiovelle. Kun avasin pakkausrullaa, repäsin vahingossa julistettakin. Yläreunaan tuli sellainen 5 sentin ventti! Ai että kun otti päähän. Koska moinen häiritsi niin kovasti, päätin että tilaan uuden ja toivoin mielessäni, että saisin hieman alennusta, vaikka moka oli täysin omaa syytäni.

Sarah, jolta tilasin julisteen, pitää supertyylikästä  Coco Lapine Design -julisteverkkokauppaa ja on ehdottomasti yksi suosikeistani Instagramissa. Hän oli laittanut minulle jo uuden julisteen veloituksetta, ennen kuin olin kerinnyt sitä edes tilata! Voi että miten se tekikään onnelliseksi. Eikä mennyt montaa päivää, kun uusi ehjä juliste oli jo oven takana.

round_poyta

Jotain muutakin uutta ihanaa tuli pari päivää sitten, nimittäin Hakolan Round-sohvapöytä! Graafisen musta on varma väri ja sopii vaalean olohuoneen sisustuksen kanssa hyvin yksiin. Samaan aikaan tuli pienempi jadenvärinen Round-pöytä, joka vaihtuu sittenkin myös mustaan. Sopivat sitten keskenään mainiosti, kun voi vähän lomittain laittaa. Olen värien suhteen näemmä edelleen hyvin arka ja kaikki muu kuin musta tai valkoinen tuntuu vieraalta. Hiekanväri ja kitti ovat tehneet tuloaan jo pitkään ja ne ovat erittäin mieleisiä sävyjä, kuten kuvista näkyy. Harmaa on oikeastaan jäänyt sisustuksessa kokonaan pois, vaatteissa sitä löytyy senkin edestä.

ketos_taulu

Pientä asettelua vielä nämä tilat ja tavarat vaativat, että kaikelle löytyy oma paikkansa. Laitan kuvia sitä mukaan, kun paikat asettuvat ja luonnonvaloa siunaantuu.

Ja mitä tulee Hakolaan, en malta odottaa, että pääsen kertomaan teille mitä viime viikkojen aikana on oikein touhuttu! Sen verran paljastan, että Hakolasta tulee kansainvälinen ja olen siinä jollain tavalla mukana. Jännää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s