comments 9

Black + black

Voisi sanoa, että odotus palkittiin – ainakin melkein. Nimittäin eilen saapui tilaamani ruokapöytä! Rakastuin siihen välittömästi, vaikken sitä livenä koskaan edes nähnytkään, valokuva riitti. Alkujaan etsinnässä oli valkoinen pyöreä pöytä, mutta kun tämä ihanuus osui eteeni, ei mennyt montaa minuuttia, kun se oli jo ostokorissa ja tilattuna. Tyypillinen yöllinen shoppailu, kun olisi pitänyt olla aikoja sitten untenmailla. Parhaimmat ja nopeimmat ostokset vissiin tulee öisin.

menu_snaregade

Tässä upeudessa kolahti kaikki tarvittava: muotoilu, väri ja koko. Ja mustan pöydän yhdistäminen mustiin tuoleihin tuntui juuri oikealta ratkaisulta, sopivan dramaattiselta. Vaikka edellisestä tammipöydästämme tykkäsinkin kovasti, se ei istunut tähän asuntoon ei sitten yhtään. Väliaikaisena ruokapöytänä toimi Hayn valkoinen työpöytä, joka nyt viimein pääsi sinne minne kuuluukin eli työhuoneeseen.

leikkuulauta

Pöytä on ihan täydellinen, niin laadukas ja hyväntuntuinen. Kun avasimme sen paketista, huomasimme, että pöytälevyn reunassa oli tuntuva lommo ja maalikin oli siitä kohtaa lähtenyt. Olin odottanut pöydän saapumista jo tovin, ja kun se viimein saapui luvatusta toimitusajasta myöhemmin, oli se sitten viottunut. Ette arvaakaan miten paljon ärsytti, melkein itkua tirautin. Mies vaan tokaisi, että paklaa lommon umpeen ja maalia pintaa. Niin. No ei se mene niin. Ei noissa tuotteissa se vaan mene niin. Voi sitten hakea halpishallista pöydän, jos kalusteiden laatu ja viimeistely ei kiinnosta.

Tiedän, että vaikka lommon voisi melko helposti korjata tai että pöydästä olisi ehkä voinut pyytää alennusta, pidän itse kuitenkin tärkeämpänä saada priimaa, kun sitä tilasinkin ja siitä maksoin. Mielenrauha tuntuu olevan itselleni älyttömän tärkeää ja niillä pienillä jutuilla ja yksityiskohdilla on tosi merkittävä rooli.

asetelma

Reklamoin lommosta samantien kuvan kera ja pyysin, että voisimme pitää pöydän niin pitkään kunnes uusi saapuu, olemme muuten taas ilman ruokapöytää – tai oikeastaan työpöytää. Uuden pöydän toimitus onnistui ja vievät samalla viallisen mukanaan. Huh.

Finnish Design Shop hoiti asiakaspalvelun erittäin hyvin, ja hyvittivät pöydän toimitusviivästyksen lahjakortilla. Siitä tuli tosi hyvä mieli, vaikkei viivästykset heistä edes välttämättä johdukaan. Saa olla tyytyväinen asiakas taas kerran ja lahjakortilla ostinkin heti Menun suola- ja pippurimyllyt. Joku tarkkaavainen onkin ehkä huomannut ne jo aiemmin meillä. Jep, sain ihan samat mieheltä aikoinaan lahjaksi, mutta ovat jo niin kuluneet ja valitettavasti haisevat, että oli pakko saada uudet tilalle. En edes väriä halunnut vaihtaa, vaikka niitä saakin jo monessa eri värissä ja materiaalissa.

9 Comments

 1. Onpa tyylikäs pöytä. En yhtään ihmettele, että olet tilannut sen saman tien yön pimeimpinä tunteina :) Ja ymmärrän niin hyvin harmistuksen, kun joku ei olekaan priimakunnossa, kun lopulta saapuu. Se vaan ottaa päähän. Mutta tosiaan, ei sitä mitenkään kyllä paikkailemaan voi ruveta! Sehän harmittaisi lopun ikää…

  • Ihanaa, että joku ymmärtää! Ei moinen ole maailmanloppu, onhan tässä koettu pikkasen rankempiakin juttuja viime aikoina :D Mut ei todellakaan voi paikkailla upouutta pöytää. Uusi tulossa, onneks.

 2. Huhhuh! Apua miten kaunis pöytä ja koko ruokailuryhmä! Upea tuo kaluste kaikilla mahdollisilla tavoilla (jos lommoa ei lasketa). Ja tuo suosikkivalaisimeni vielä kruunaa kokonaisuuden. Silmä lepää! Kuten olohuoneessannekin.

  • Voi kiitos Vilja, ihana kommentti! Pöytä on kieltämättä tosi upea ja tuli melkein vahingossa eteeni. Ja se tuntuukin älyttömän hyvälle, niin pehmeän sileä pinta. Menusta on tullut kieltämättä yksi suosikkisisustusmerkeistä.

 3. Mira Hakomäki

  Minkä kokoinen pöytä kyseessä? Onko 120 vai 140?

  Mira

 4. Saara N

  Moi!
  Paljonkohan toi 140cm pöytä vaatii tilaa ympärilleen? Jotenkin se 120cm kokoinen näyttää niin töpöltä kuvissa tuohon isompaan verrattuna. Tässä isossa noi pöydänreunat tulee kivemman näköisesti pidemmälle.
  -Saara

  • Moi, voihan pyöreän pöydän laittaa lähelle seinää, jos tilaa ei ole paljon. Eli riippuu paljon tilasta ja tarpeesta; minkä kokoinen ja mallinen tila kyseessä, kuinka monta tuolia halua ympärille jne. Pöydän koko kannattaa valita sen mukaan millainen tila on.

   Meillä pöytä on aika lähellä ikkunaa ja harvoin istutaan siinä tuolilla mikä jää väliin. Siirretään tarvittaessa pöytää, jos laitetaan useampi tuoli ympärille, tuohon kun menee hyvin jopa 8 tuolia ympärille.

   • Saara N

    Kiitos! Pakko varmaan laittaa teipillä pöytä lattiaan ja katsoa, että meneekö tila tukkoon 😊

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s