comment 0

Elegantti tarjoiluvaunu

Olen aina välillä käynyt hakemassa talolta jotain tavaraa, pakkaan pari juttua sillon tällöin autoon ja kokeilen auttaako putsaus ja saunottaminen. Tulikuuma sauna on kyllä hyväksi havaittu, ainakin niille tavaroille jotka kuumuutta kestävät mm. metalliset ja lasiset. Muoviset tavarat ovat kaikista haasteellisempia, ne joko sulavat tai sitten haju ei vaan lähde pois. Ei varmaan ole kauheen terveellistä sulaneen muovin kaasujen hengittäminen. Palohälytin soi lähes joka kerta, sen verran tiukat pöllyt karkaa ovea avatessa.

kultakarry_sohva

Olen muutaman kalusteen jemmannut yläkerran makuuhuoneeseen, joka on ehkä turvallisemmalla vyöhykkeellä talossa. Kävin eilen katsomassa, jos sieltä jotain mukaani ottaisin joko myyntiin tai omaan käyttöön. Tämä siro kultainen tarjoiluvaunu oli talossa jo entuudestaan ja samaan sarjaan kuuluu vielä pieni sohvapöytä. Kärry mahtui hienosti kauppakassiin ja niinpä se lähti mukaan.

En ollut oikein varma onko tarjoiluvaunu hieno vai tosi ruma, mutta kun rullasin sen sohvan viereen ja nakkasin viikunan kyytiin, se näyttikin aika viehättävälle. Mies pyöräytti silmiään, mutta jo vartin päästä hänenkin suusta tuli myöntyväinen kuittaus.

kullitettu

Tarjoiluvaunu näyttää oikeastaan jopa hienostuneen elegantilta. Kyllähän se tuo sisustukseen sopivaa twistiä kiiltävällä pinnallaan ja muodoillaan, kun muuten suosin hyvin yksinkertaisia linjoja ja mattapintoja. Jopa ruokailutilan messinkisen kattovalaisimen kanssa sointuu ihan hyvin yksiin, vaikka valaisin onkin harjattua messinkiä ja vaunu kiiltävä. Onko tuo sitten kultaa vai kiitävää messinkiä, kertokaahan fiksummat :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s