comments 5

Näppärä arjen apuri

Ikea-reissuilla saattaa tarttua helposti mukaan yhtä sun toista ihan vain edullisen hinnan tai pitkän palautusajan takia, vaikka turhaa keräämistä itse välttelenkin. Halpa ja hyvä ei yleensä istu samaan lauseeseen, mutta Ikeasta tämmöisiä yhdistelmiä voi jopa löytyä ja nytpä on pakko hehkuttaa yhtä loistavaa arjen apuria, josta myös perheen pienimmäinen on aivan tohkeissaan.

lattialla

jakkaralle

Kyseessä on Ikean Mästerby-porrasjakkara. Tarvetta jakkaralle on ollut jo pidemmän aikaa ja viimein muistin napata sen kassan vierestä mukaan. Jakkaraa on helppo liikutella keveytensä ansiosta, mutta silti se on tosi tukeva. Väritykseltään jakkara on just passeli, neutraali greige ja onhan tuota väriä meillä paljon jo entuudestaan. Muotoilultaan ihan jees, sopivan simppeli ja lapsiperheeseen toivottua pyöreyttä mukana. Plussaa siitä, että on yhdestä ainoasta palasta, ei tarvitse ruuveja tasaisin väliajoin kiristellä.

kaapille

nuka_kaapilla

Nuka rakastaa tuota jakkaraa! Pienimies siirtelee sitä ympäri asuntoa milloin mihinkin tarkoitukseen; parkour-radan lähtötelineeksi, ruokailupenkiksi, käsienpesua varten tai sitten kapuaa kaapeille etsimään herkkuja, hah. Eipä itseänikään ole liialla pituudella siunattu, joten jokapäiväistä tarvetta jakkaralle kyllä on. Harkitsin hakevani toisen mokoman lisää, onhan nuo näpsäkästi pinottavissa.

jakkaralla

nuka_rakas

nuka_legot

rakaspallura

Harvemmin saan nykyään enää ikuistettua kameraan tuota rakasta nappisilmää, kun vauhtia on niin paljon. Nytpä sain. Voi rakkaus ♥

5 Comments

  1. Tiia

    Me ollaan käytetty pienillä nuita ikea porrasjakkaroita myös niin, että selkä seinää vasten, pylly matalemmalle istuimelle ja pöytänä toimii ylempi askelma ;)

  2. Anna

    Ihana pikkumies siellä. Meillä on täällä kotona samanikäinen pikkumies ja voin allekirjoittaa että arjen apureita ovat nämä ikean jakkarat ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s