comments 8

Upea senkki kaupantekijöiksi

Kuten aiemmin kerroin, saimme talokauppojen yhteydessä muutamia ihania 60-luvun huonekaluja kaupantekijöiksi, osasta tosin maksoin hieman. Nyt kalusteet saavat jatkaa elämäänsä siellä missä ovat vuosikymmeniä olleetkin. Tässä yksi helmi.

upea_tiikkisenkki

vanha_teaksenkki

senkki_vino

Kun näin tämän upea tiikkisenkin ensimmäisessä asuntoesittelyssä, toivoin niin hartaasti, että se jäisi. Ja se jäi! Voi sitä ilon ja onnen päivää. Oli pakko hakea se tänne bunkkeriin remppapölyn alta pois. Joskus se pääsee sitten paremmalle paikalle, kun päärakennukseen muutetaan. Senkki on oikein hyvässä kunnossa, eipä juuri mitään käytönjälkiä näy, ovet ja laatikot liukuvat nätisti. Jospa tuohon kuuluva avainkin löytyisi vielä.

8 Comments

 1. Anna / Kätteni Jäljillä

  On kyllä kaunis senkki, onnittelut! :) Tiikki on materiaalina ihanan eläväinen. Sopii myös tosi hienosti noiden ruukkukasvien kanssa. K-A-U-N-I-S-T-A jälleen kerran! :)

  • Kiitos kovasti, olen kyllä onnekas :) Tiikki on tosi ihana puu ja talolla on vielä lisää tiikkikalusteita, joita saatiin.

 2. marjo

  Käväise kyselemässä avaimia esim. antiikkiliikkeistä. Omaan senkkiini sain aikoinaan vara-avaimen muutamalla eurolla, sillä antiikkikauppiaalla oli niitä irrallisena iso laatikollinen. Ilmeisesti kalustelukkojen lukkopesiä ei ole kovin monta eri tyyppiä ja jos saisit muutaman avaimen sovitettavaksi…

 3. stiamp

  Kylläpä on siistissä kunnossa tuo sivuasunto! Vai ehdittekö maalata seinät ennen muuttoa? Ihana kun osaatte arvostaa noita alkuperäisiä kalusteita ja talon detaljeja. Näyttää tosi hyvältä kun muuten on modernia.

  • On tämä tosi hyvässä kunnossa, pääosin siivoamista vain tässä kohtaa. Myös tuo päärakennus on hyvässä kunnossa, siksi voimme jättää monta vanhaa juttua sinne – onneks! Toki remontti tulee raikastamaan ja uudistamaan talon ilmettä, mutta kyllä nuo vanhat huonekalut tuo tosi paljon luonnetta ja lämpöä.

 4. Sanna

  Hei! Millä sävyllä/sävyillä olette suunnitelleet maalaavanne talonne seinät? Sisäseinät siis 😊 mielenkiinnolla seuraan projektia 😊

  • Moikka! Päärakennukseen on tulossa näillä näkymin 4 eri värisävyä. Kylmää murrettua, vaaleasta tummaan. Niistä tulee myöhemmin postausta, pysyhän siis kuulolla 😊

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s