comments 4

Bunkkeri

Olkoon se nyt sen niminen, bunkkeri. Ihan sopiva nimitys meidän väliaikaiselle majoitukselle. Yksiöksi tätä kutsuttiin, mutta jossain kohtaa tästä saattaa tulla kaksio, joten sitten oltais ihmeissään. Tänään paisteli vähän aurinkokin, joten piti napsia pari kuvaa teille. Sisustamisen kannalta tämä ei anna hirveästi vaihtoehtoja, mutta kyllä täällä asumaan pystyy.

peili

valo

peikolehti

kukkaset

nuka_leikkii

terapiakori

Vähän mietitytti miten lapsokainen ottaa muuton, mutta näemmä todella hyvin. On ollut kovin tohkeissaan uudesta kodista ja selittänyt siitä päiväkodissakin. Pakettiauton kyydissä istuminen on ollut myös iso juttu. Ihmekös tuo, näkee kerrankin kunnolla maisemia ja vastaanajavia autoja.

Täällä on podettu viime päivät flunssaa, alkoi samaan aikaan kuin muuttokin. Sitkeässä tuntuu olevan, kiusannut kohta jo viikon. Onneksi perheen pojat ovat säästyneet sairastelulta, ainakin toistaiseksi, onhan sitä nyt liikkeellä.

 

4 Comments

  1. Anu

    Mikä tuo teidän sohvan kangas on? Muistatko maahantuojan ja tyypin?

  2. Nina

    Hei, onko tuo peikonlehti sama joka blogissasi on esim 2015 näkynyt? On niin tukevan ja tuuhean näköinen, että kuulisin mielelläni, miten olet sitä hoitanut.
    – Nina

    • Hei Nina, ei ole sama peikonlehti kyseessä. Ostin tuon version tänä kesänä n. 3 kk sitten. Se on ollut puolivarjossa ja nyt semisti valoa ympärillä. Kastelua suunnilleen parin viikon välein. Ei siis mitään ihmeempiä kelpulikonsteja, mutta kasvaa kyllä hurjaa vauhtia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s